A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

З Днем автомобіліста та дорожника!!!

Дата: 31.10.2021 09:43
Кількість переглядів: 918

31 жовня -День автомобіліста та дорожника!
Щиро вітаємо з професійним святом усіх, чиє життя пов’язане з дорогою: водіїв, ремонтних робітників, інженерно-технічних працівників, керівників підприємств і підрозділів автомобільного транспорту, приватних підприємців, усіх, від кого залежить комфорт та безпека пасажирів, своєчасність здійснення перевезень,  всіх, хто вірний професійному обов’язку, трудиться на автобусах, вантажному та легковому транспорті, а також автолюбителів. Ви керуєте різними машинами, але всі ви – на одному шляху. Ваша завзята та відповідальна праця викликає заслужену повагу.
Бажаємо добробуту, нових трудових здобутків, святкової атмосфери, рівних і чистих доріг, повних баків, ввічливих інспекторів, приємних пасажирів, легких рейсів. Нехай в житті все відмінно йде! 
Нехай ваша дорога буде гладкою і рівною, а на шляху нехай завжди горить зелений. Нехай погода в душі буде завжди сонячною. Нехай вдома завжди чекають і зустрічають з любов'ю. Бажаємо, щоб ніколи не було бажання зупинитися, але гальма працювали завжди. А ще здоров'я, уваги і простого людського щастя.
З святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь