A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Оголошення про конкурс з відбору суб’єкта оціночної діяльності, якого буде залучено до проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу

Дата: 31.05.2023 09:13
Кількість переглядів: 99

Оголошення про конкурс з відбору суб’єкта оціночної діяльності, якого буде залучено до проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу

 

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності здійснюється відповідно до Положення про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності, затвердженого рішенням виконавчого комітету Зарічанської сільської ради № 25 від 31.03.2023 року (далі – Положення) та на підставі рішення Зарічанської сільської ради № 921 від 25.05.2023року «Про надання дозволу на викуп земельної ділянки несільськогосподарського призначення для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр. Ізай Ю.Ю., мешк. с. Білки, вул. Лесі Українки, 7».

Мета проведення експертної грошової оцінки:Визначення ринкової вартості земельної ділянки комунальної власності з метою передачі у приватну власність шляхом продажу.

Найменування об’єкту оцінки:

Забудована земельна ділянка  площею 0,0656 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, кадастровий номер 2121986400:09:001:0108, місцезнаходження: Закарпатська область, Хустський район, с. Нижнє Болотне, вул. Центральна, 39, на якій  розміщено  об’єкти нерухомого майна, які є власністю покупця цієї земельної ділянки. нормативна грошова оцінка – 217023,14 грн. (двісті сімнадцять тисяч двадцять три гривні 14 копійок).

Умови конкурсу:Претендентам необхідно надати до конкурсної комісії у запечатаному конверті конкурсну документацію, що складається з підтвердних документів та конкурсної пропозиції.

До підтвердних документів належать:

– заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою;

– копії кваліфікаційних документів оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок, у тому числі посвідчень про підвищення кваліфікації оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок;

– документи, щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна (експертної грошової оцінки земельної ділянки) та підписання звіту про оцінку майна (експертну грошову оцінку земельної ділянки).

Усі документи та копії документів посвідчуються підписом керівника суб’єкта оціночної діяльності та скріплюються печаткою (для юридичних осіб).

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозиції, щодо ціни виконання робіт з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням таких робіт, а також строку виконання робіт (у календарних днях), якщо він не був визначений в інформації про проведення конкурсу.

Експертна грошова оцінка на земельну ділянку має бути виготовлена в трьох екземплярах.

До участі в конкурсі з метою виконання робіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки допускаються претенденти, які є суб’єктами оціночної діяльності у сфері оцінки земель відповідно до статті 6 Закону України «Про оцінку земель» та відповідають вимогам до учасників конкурсу, передбачених  Положенням.

Документація подається до Зарічанської сільської ради не пізніше як за 3 (три) дні до оголошеної дати проведення конкурсу. Учасник несе відповідальність за достовірність поданої ним інформації та документів. На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи-підприємця, який подає конкурсну документацію.

Термін виконання робіт по оцінці земельної ділянки – протягом 10 (десяти) календарних днів.

Замовник послуг з оцінки – Зарічанська сільська рада.

Строк подання конкурсної документації: до 17.00 год. 20 червня 2023 року (включно). У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання, претендент до участі у конкурсі не допускається.

Поштова адреса, за якою знаходиться конкурсна комісія та за якою подаються документи: 90123, Закарпатська обл., Хустський р-н, с. Заріччя, вул. Центральна, б/н. e-mail: zaricharada@ukr.net

Дата, час і місце проведення конкурсу: 23 червня 2023 року, 10.00 год., в приміщенні Зарічанської сільської ради.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь