Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ЗАРІЧАНСЬКОЇ ГРОМАДИ! Сьогодні Україна відзначає День Конституції

Дата: 28.06.2023 09:44
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

 

                                                     ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ЗАРІЧАНСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Сьогодні Україна відзначає День Конституції. В умовах війни усі державні свята набули особливого значення, оскільки своє право на національні цінності нам доводиться відвойовувати у пекельному двобої.

І Конституція України – це одна з найважливіших серед цих цінностей.
Чи могли уявити творці цього документу, що через багато років ми власною кров’ю, життями будемо відстоювати права, прописані у ньому, боротися за вільне і щасливе майбутнє своїх дітей?

У цей урочистий день щиросердно бажаємо добра і миру, міцного здоров’я й родинного затишку, стійкості та витримки – усім українцям і особливо нашим бійцям, які зі зброєю в руках зараз боронять кордони нашої країни, захищають усіх нас та наші родини, майбуття рідної України. Нехай демократичні засади, що закріплені в Конституції, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожного громадянина нашої країни.

День Конституції України є важливим для кожного, хто вважає себе українцем. А те, що ми відзначаємо цей день не зважаючи на війну, яка триває, є запорукою нашої перемоги і нашого мирного майбутнього у вільній, незалежній і конституційній Україні!

З Днем Конституції!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь