Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

З Днем Державного Прапора!

Дата: 23.08.2023 10:06
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

 

Щороку 23 серпня в Україні вшановують один з трьох ключових державних символів – синьо-жовтий стяг. Це також національний символ нашої української ідентичності.
Сьогодні український прапор – це справжній символ боротьби і незламності країни, національної єдності, честі та гідності!
В усьому світі синьо-жовтий колір нашого стяга уособлює сміливість, незалежність, демократичні цінності й найкращі чесноти, властиві мужньому українському народові. І це, звичайно ж, колір нашої перемоги, яку впевнено наближають наші Збройні сили України, усі українці, які знаходяться на фронті і в тилу! І вона неодмінно буде за Україною!
Сьогодні прапор – з нашими військовими на їхніх плечових шевронах, у рюкзаках та на позиціях. Вони бережно підписують його своїми позивними побратимам на пам’ять. Він майорить над вільними і звільненими містами України.
То ж нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь