Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

21 серпня 2023 року відбувся  4-й Форум із питань протидії та запобігання домашньому насильству  у Закарпатській області

Дата: 22.08.2023 10:42
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 21 серпня 2023 року відбувся  4-й Форум із питань протидії та запобігання домашньому насильству  у Закарпатській області, який проходив у сесійній залі Хустської районної ради. Із вітальним словом виступили: Віктор Сабадош - голова Хустської районної військової адміністрації,  Назарій Павлій - голова Хустської районної ради, Ольга Травіна – директорка Департаменту соціального захисту населення.

       У роботі Форуму взяли участь представники Зарічанської територіальної громади, а саме:

√ Надія Палош – заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів, 

√ Наталія Калинич – начальник Служби у справах дітей, Людмила Ільницька – начальник відділу соціального захисту,

√ Віра Сочка – начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму, директори загальноосвітніх навчальних закладів.

      Метою форуму  було налагодження ефективної міжвідомчої співпраці та розвиток системи послуг у сфері запобігання та протидії насильству у Закарпатській області, а також поширення інформації щодо запобігання та  реагування на випадки ГЗН та домашнього насильства відповідно до законодавства України.

     Спільно з представниками місцевих громад, соціальними службами, ювенальною поліцією, представниками/- цями різних міжнародних та громадських організацій «Неємія», представниками Фонду ООН у галузі Народонаселення шукали шляхи подолання стереотипів у суспільстві щодо насильства.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь