Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

«Вам гарантовано соціальну виплату – для отримання перейдіть за посиланням»: поліція Закарпаття застерігає громадян від взаємодії з шахраями

Дата: 06.09.2023 14:16
Кількість переглядів: 61

 

 

 

Фото без опису«Вам гарантовано соціальну виплату – для отримання перейдіть за посиланням»: поліція Закарпаття застерігає громадян від взаємодії з шахраями☝🏻

На Закарпатті поліцейські проводять профілактичну роботу з населенням. Під час особистих зустрічей з громадянами, а також розміщуючи інформаційні постери у громадських місцях, правоохоронці намагаються убезпечити краян та гостей області від участі у фінансових аферах.

Однією з поширених на сьогодні залишається схема з пропозиціями отримання соціальної грошової виплати, яку нібито гарантує псевдо-фонд у час війни.

Отримавши повідомлення з такою пропозицією радимо громадянам ні в якому разі не телефонувати на номери вказані у ньому, а також не переходити за посиланнями, прикріпленими до повідомлення.

Крім цього, не вказуйте свої персональні дані на неперевірених сайтах, нікому не повідомляйте термін дії банківської карти та CVV-код.

У разі здійснення будь-яких авторизацій у мережі Інтернет обов’язково перевіряйте гіперпосилання та наповнення сайту на відповідність офіційним даним компаній.

Тримайте ваші конфіденційні дані у таємниці та будьте захищеними від посягань аферистів. У випадку ж їх витоку, одразу зателефонуйте до поліції та повідомте про шахрайські дії свій банк.

Не дайте шахраям шансів ошукати вас❗️


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь