Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

З Днем Позашкілля!

Дата: 25.09.2023 08:47
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ЦЕНТРУ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ЗАРІЧАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ!
Прийміть щирі вітання з вашим професійним святом.
Кожен з Вас - це неповторна особистість, яка має свій особливий талант, який заохочує дітей до навчання та творчості, здійснює виховання засобами високої культури, мистецтва та спорту.
Саме позашкілля у творчості та натхненні навчає та формує українську юнь. Ваша педагогічна майстерність та відданість своїй справі перетворюють кожен день вихованців у день позитиву та пізнання нового. Саме до вас поспішають дітлахи не тому, що треба, а тому, що цікаво, захоплююче, емоційно та корисно.
Бажаю вам миру, міцного здоров’я й благополуччя, злагоди й любові, терпіння й мудрості, щоб ніколи не згасало світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії.
Нехай життя буде наповнене любов’ю вихованців та повагою їхніх батьків, підтримкою колег, теплотою рідних і близьких. Невичерпна енергія, оптимізм і вміння реалізовувати задумане допоможуть вирішити найскладніші завдання, а всі ваші педагогічні ініціативи неодмінно увінчаються успіхом!

Сільський голова Марина ВАСЬКО
Начальник ВОКМСтаТ Віра СОЧКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь