Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Щиро вітаємо Вас з професійним святом працівників закладів дошкільної освіти Зарічанської громади !

Дата: 24.09.2023 08:50
Кількість переглядів: 58

Фото без опису                   ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ЗАРІЧАНСЬКОЇ ГРОМАДИ!
       Щиро вітаємо Вас з професійним святом!
 Ви – люди з глибокою самовіддачею, величезним терпінням, витримкою, душевним теплом, безмірним талантом та безмежною любов’ю до людей взагалі і дітей зокрема! Ваша праця шляхетна. Ви вносите неоціненний вклад у виховання підростаючого покоління та сповна справляєтеся зі своєю місією, даруючи дітям не тільки знання і уміння, але й турботу, підтримку, тепло, любов. Хай Ваша енергія не вичерпується, а оптимізм допоможе реалізувати всі завдання в житті.

    Будьте на одній хвилі розуміння і веселощів з Вашими вихованцями, а вони нехай дарують Вам свої яскраві і щирі посмішки та веселі мрії. Нехай кожен день підносить приємні сюрпризи і дарує щасливі миті для серця і душі. Позитивних емоцій, легкої праці і творчих успіхів Вам у благородній справі. Нехай робота приносить лише задоволення, загального визнання Вам і поваги до Вашої праці!
          Діліться своєю мудрістю, вчіть дітей бути справедливими, чесними, надійними, щоб вони змогли впевнено увійти в життя справжніми людьми. Міцного здоров’я Вам і Вашим рідним! Бережіть себе і тих, хто поруч! Вірте в себе і в кращий завтрашній день. Хай Ваші великі і люблячі серця завжди б’ються в унісон з радістю, успіхом, благополуччям.

        БУДЬТЕ КРАЩИМИ В СВОЄМУ ПОКЛИКАННІ!

У цей чудовий осінній день висловлюємо щиру подяку ВЕТЕРАНАМ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАЦІ, всім, хто віддав багато років дошкільній освіті, дав молодому поколінню частину своєї душі, свої знання,мудрість і можливість проявити себе в житті. Міцного здоровʼя Вам, творчого вогнику, щедрості серця, здійснення найсокровенніших мрій, вдячності за свою роботу від держави. Дай Вам, Боже, на землі ще багато світлих днів і щасливих років! Нехай Вам завжди усміхається доля. Хай у родинах Ваших панує злагода й достаток, в серцях – любов, а в душах – спокій і затишок! Хай небо над нашими головами буде мирним і яскраво-блакитним, а всі діти – усміхненими й щасливими!
 

                                                                                                                       Сільський голова Марина ВАСЬКО
                                                                                                                       Начальник ВОКМСтаТ Віра СОЧКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь