Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

У розділі «Онлайн-навчання» розміщено нові матеріали для платників

Дата: 18.10.2023 13:10
Кількість переглядів: 58

У розділі «Онлайн-навчання» розміщено нові матеріали для платників

 

 

Протягом останнього тижня у розділі «Онлайн-навчання» на вебпорталі ДПС, який містить корисну інформацію з податкової тематики, навички заповнення податкової звітності та розуміння оптимальних механізмів сплати, розміщено нові матеріали.

У підрозділі «Інші платежі, що сплачуються до державного бюджету» доступний матеріал на тему: «До уваги платників податку, які провели експортно-імпортні операції з резидентами російської федерації та республіки білорусь!».

У підрозділі «Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» доступний матеріал на тему: «До уваги юридичних осіб – платників податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки!».

У підрозділі «Єдиний податок» розміщено презентаційні матеріли: «Як ФОП обрати спрощену систему оподаткування?».

У підрозділі «Трансфертне ціноутворення та міжнародне оподаткування» розміщено презентаційні матеріали: «Алгоритм заповнення Звіту в розрізі країн міжнародної групи кампаній».

У підрозділі «Застосування РРО/ПРРО» розміщено презентаційні матеріали: «До уваги суб'єктів господарювання, які надають послуги з перевезення пасажирів (таксі)!».

Розділ «Онлайн-навчання» мобільний. Він доповнюватиметься новими підрозділами відповідно до потреб платників податків. Вся інформація викладена у відео, презентаційних та текстових матеріалах, які постійно оновлюються та доповнюються.

Загалом на сьогодні розділ «Онлайн-навчання» містить понад 200 відео, текстових та презентаційних матеріалів.

Пресслужба Державної податкової служби України

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь