Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Застосування ПРРО: як, у разі оплати платіжною карткою, СГ заповнювати рядки у фіскальному чеку, якщо нема інтеграції з терміналом

Дата: 29.11.2023 10:40
Кількість переглядів: 65

Застосування ПРРО: як, у разі оплати платіжною карткою, СГ заповнювати рядки у фіскальному чеку, якщо нема інтеграції з терміналом

Фото без опису

У Головному управлінні ДПС у Закарпатській області роз’яснюють, яким чином СГ у разі оплати платіжною карткою заповнювати рядки 11 – 18 фіскального касового чека, якщо «ПРРО ДПС» не має можливості інтеграції з терміналом (POS-терміналами) і термінал використовується окремо.

Форма та зміст фіскального касового чека на товари (послуги) (далі – фіскальний чек) та інших розрахункових документів, надання покупцю яких є обов’язковим, встановлені Положенням про форму та зміст розрахункових документів/електронних розрахункових документів, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 21.01.2016 № 13 із змінами та доповненнями (далі – Положення № 13).

При цьому, п. 4 розд. II Положення № 13 визначено, що рядки 11 – 18 фіскального чека заповнюються у разі застосування під час проведення розрахунків з використанням електронного платіжного засобу (платіжної картки) платіжного терміналу, з’єднаного або поєднаного з реєстратором розрахункових операцій (далі – РРО).

На даний час можливість інтеграції програмного забезпечення «ПРРО ДПС» з банківськими платіжними терміналами (POS-терміналами) для розрахунку карткою не реалізовано.

Водночас, у разі здійснення розрахункових операцій через програмний РРО та оплати платіжною карткою для проведення розрахунку по чеку суб’єкту господарювання слід обрати форму оплати та у області розрахунків по чеку натиснути іконку «Безготівкова».

За потреби заповнення рядків 11 – 18 фіскального чека після проведення оплати карткою на POS-терміналі, натиснути посилання «Відкрити дані про оплату» та у полях, що відкриються, ввести необхідні дані з чека POS-термінала. Введені дані будуть роздруковані у фіскальному чеку. Незаповнені поля у фіскальному чеку не друкуються.

ДПС у Закарпатській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь