Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Шановні жінки громади!Прийміть щирі вітання з прекрасним святом – святом весни, краси і ніжності!

Дата: 08.03.2024 10:54
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

Шановні жінки громади!

         Прийміть щирі вітання з прекрасним святом – святом весни, краси і ніжності!

        8 березня у всьому світі є Міжнародним днем боротьби за права жінок. Ще кілька років тому цю дату повʼязували тільки з тюльпанами та весною. Та нині все більше жінок погоджуються, що 8 березня — це ще одна нагода заявити про рівноправ’я.

        Дорогі матері, сестри, дружини, доньки, колеги, ті хто поруч, і ті хто там, на лінії вогню, захищає нашу Україну від російських окупантів, ваша небайдужість до долі України, майбутнього наших дітей є запорукою успіхів рідного краю і держави. Світ стає добрішим, ніжнішим, і більш духовним, коли щасливо усміхаються жіночі очі.     

         Тож нехай доля буде до Вас прихильною, нехай Вас супроводжують радість і удача, підтримка, розуміння і любов близьких людей. Зичимо, щоб у кожній жіночій долі було сонячно і затишно. Нехай надійною опорою для Вас буде родина, яка немов весняне деревце, квітує і проростає новими пагінцями. Міцного здоров’я Вам та Божого благословення у всьому, дорогі Берегині українського роду. Добра і благополуччя кожній із вас! Перемоги і миру, щастя й любові! І – свят без війни!

           Слава Україні, Слава українським жінкам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь