Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

З Днем вишиванки!

Дата: 16.05.2024 09:53
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

Вітаємо із святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури — з Днем вишиванки!
          День вишиванки – це свято сповідування українських традицій і культури, української національної свідомості, патріотизму і духу єдності народу. Українська вишиванка - це національна святиня! Саме вишиванка символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь, що не переривається віками. Її передають з роду в рід, зберігають як безцінну реліквію. Це наш національний оберіг! Вишиванка єднає українців незалежно від мови, якою вони спілкуються і місця, де проживають.

Неабиякої значущості у нашому житті цей символ набув в останні роки, час, коли українці зіштовхнулися із російською агресією, загрозою втрати національної єдності держави, її територіальної цілісності. І саме тоді вишиванка стала проявом твердої громадянської позиції, виявом національної свідомості.

У цей День бажаємо перемоги, миру та злагоди в ваших будинках і серцях. Нехай Ваш патріотизм допомагає захищати Україну та робити її єдиною, соборною, успішною. Пам'ятайте, що ми – Українці й зможемо все!

 Слава Україні! Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь