Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

СВЯТО ТВОРЧИХ, ТАЛАНОВИТИХ ДІТЕЙ В ЗАРІЧАНСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 08.06.2024 16:14
Кількість переглядів: 70

СВЯТО ТВОРЧИХ, ТАЛАНОВИТИХ ДІТЕЙ В ЗАРІЧАНСЬКІЙ ГРОМАДІ

07 червня 2024 року - важливий день у історії нашої громади, адже саме в цей день започатковано свято вручення відзнак талановитим дітям Зарічанської сільської ради.

На свято завітали учні закладів освіти громади, переможці та призери предметних олімпіад та конкурсів, ті, хто заглиблюється в таємниці наук і досліджень, хто завойовує призи та медалі у спортивних змаганнях, хто дарує свій талант, свою творчість, своє мистецтво глядачам.

Зарічанський сільський голова Васько Марина привітала всіх зі святом та зазначила, що з метою створення додаткових умов для виявлення та підтримки обдарованої молоді, стимулювання творчого самовдосконалення дітей, підтримки обдарованих учнів - призерів мистецьких, творчих конкурсів, олімпіад та спортивних змагань у громаді діє програма «Обдарована дитина та талановита молодь Зарічанської сільської ради», розроблена відділом освіти, культури, молоді, спорту та туризму.

Грошові премії призначаються учням закладів освіти, які закінчили навчання у закладах освіти з відзнакою, стали переможцями предметних олімпіад, інтелектуальних, мистецьких, творчих конкурсів, спортивних змагань територіального, обласного та Всеукраїнського рівнів.

Марина Іванівна привітала учнів, які закінчили основну школу (9-й клас) з відзнакою, вручила їм грамоти та грошові сертифікати на суму 7000.00 грн.

Нагороджені:

випускники Зарічанської гімназії:

- Федірко Аліна,

- Симканич Дарина,

- Полянко Мирослава,

- Кинів Ганна;

випускники Нижньоболотнянської гімназії:

- Чийпеш Анастасія,

- Федоранич Вікторія;

випускники Вільхівського ліцею:

- Онисько Іван,

- Мошкола Марія.

Начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Зарічанської сільської ради Сочка Віра вручила грамоти та грошові сертифікати на суму 1 000,00 грн. переможцям інтелектуальних, літературних конкурсів та предметних олімпіад.

Головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шпак Діана та директор Центру позашкільної освіти Петровці Світлана вручили грамоти неординарним та талановитим дітям, які здобули призові місця протягом навчального року у творчих конкурсах: співали, малювали, виготовили надзвичайно гарні поробки, які представляли на конкурсах та виставках.

Переможців творчих конкурсів міжшкільного етапу - понад 40, всі вони отримали грамоти та грошові сертифікати на суму 1 000,00 грн., а призери обласних етапів - на суму 2 000,00 грн.

За ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» (до Дня захисника України) грамотою та грошовим сертифікатом на суму 3 000,00 грн. нагороджено Половку Алісу, вихованку гуртка «Образотворче мистецтво» ЦПО при Вільхівському ліцеї.

Сільський голова Васько Марина вручила Подяку та грошову винагороду юним спортсменам Заріччя Гуляні Ігорю та Караслаю Василю за ІІ та ІІІ місця в чемпіонаті Європи з годзю-рю карате та за пропаганду здорового способу життя.

Грамотами та грошовими сертифікатами на суму 1 000,00 грн. відзначені:

- команда Вільхівського ліцею за перемогу в ІІ етапі військово- патріотичної гри «Сокіл» (Джура).

За перемогу в ІІ етапі спортивних змагань у системі «Пліч-о-пліч»

нагороджені:

- команди з волейболу (дівчата та хлопці) та спортивного орієнтування Зарічанської гімназії,

- команди з баскетболу та футзалу Вільхівського ліцею,

- команда з черліденгу Нижньоболотнянської гімназії.

На імпровізованих островах діти малювали, плели віночки, танцювали та співали.

Приємною несподіванкою для дітей став Пес Патрон, з яким діти танцювали, співали, фотографувалися.

Свято, як і урок, завершилося. Громада відзначила дітей, якими пишається і яких ставить за приклад.

На стадіоні відбувся справжній парад зірок: інтелекту, творчості та спорту.

Для когось із них – це перші досягнення, перші кроки, а в інших – сходинка до дорослого життя.

Ми дуже хочемо, щоб вогонь пізнання з кожним роком горів яскравіше і ніколи не згасав, а лише поповнювався новими іскорками юних обдарувань.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь