Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ! МИ ЄДИНІ, МИ СИЛЬНІ, МИ УКРАЇНА!

Дата: 15.07.2024 08:14
Кількість переглядів: 41

         Фото без опису

       Сьогодні ми відзначаємо День Української Державності, який є важливим історичним моментом для нашого народу. У цей день ми відзначаємо річницю хрещення Київської Русі – України, яке стало початком становлення української нації та держави. 

         День Української Державності – це не лише день відзначення історичної події, але й можливість віддати шану тим українцям, які боронили і боронять незалежність України. Вони жертвують свої життя за те, щоб ми могли жити в вільній і незалежній країні. Вшановуючи їх, ми завжди маємо пам'ятати про значущість державності та обов'язок берегти та розвивати її.Бажаємо українському народові міцного духу, сили та витримки у здійсненні великих перемог і досягненні нових вершин.

        Нехай цей день буде наповнений радістю, гідністю та патріотизмом. Славимо свою країну, ділімося любов'ю до України та прагнемо разом писати нову сторінку у великій історії нашої держави.

З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ!
МИ ЄДИНІ, МИ СИЛЬНІ, МИ УКРАЇНА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь