Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Сьогодні, 23 серпня 2024 року, у Зарічанській громаді провели в останню дорогу Крюкова Дениса Володимировича.

Дата: 23.08.2024 16:35
Кількість переглядів: 875

Сьогодні, 23 серпня 2024 року, у Зарічанській громаді провели в останню дорогу Крюкова Дениса Володимировича.

 

Страшна війна без жалю забрала життя ще одного нашого Героя – захисника, мужнього бійця та земляка, який боронив українську землю від російського окупанта.

 

Крюков Денис Володимирович народився 1 липня 1996 року  в с.Вільхуватка Великобурлуцького району Харківської області. Навчався у Вільхуватській  середній школі, а після її закінчення - у Хустському технічному коледжі. 

 

У жовтні 2016 року був призваний на військову службу в Іршавський РВК                  у військову частину А3730 на посаду водія-електрика. У 2018 році демобілізований. 

 

Коли в лютому 2024 року відбулось широкомасштабне вторгнення на українську землю, він не сховався від війни, а без вагань став на захист рідної Батьківщини. 

 

З 18 березня 2022 року Крюков Денис проходив службу в частині А0807. 

Старший солдат, старший  вогнеметник вогнеметного взводу вогнеметної роти вогнеметного батальйону гідно та самовіддано виконував свій військовий обов’язок.

 

02 жовтня 2022 року в одному з запеклих боїв отримав вогнепальне поранення лівого передпліччя. Після лікування продовжив службу в лавах ЗСУ.

 

У Воїна було багато планів на життя в мирній Україні. 

Коли в грудні 2023 року випала нагода бути в час відпустки вдома, Денис одружився. Мріяв після Перемоги реалізувати себе як хороший чоловік, турботливий батько, люблячий син. Не судилося…

15 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання із захисту Батьківщини Денис був важко поранений. Госпіталізований спочатку до Сумського госпіталю, згодом переведений до головного військового шпиталю Києва. Та врятувати життя  лікарям було не під силу.

20 серпня 2024 року мужній захисник України Крюков Денис Володимирович поповнив лави небесного війська.

 

У нашого полеглого воїна залишилися батьки, дружина та брат. Його не вистачатиме усій сім’ї, колегам,  друзям, громаді. 

 

Денис був добрим, надійним, чуйним, працьовитим, ніколи не відвертався та завжди приходив на допомогу - такий спомин про нашого Героя назавжди залишиться у серцях тих, хто зустрічався із ним на своєму життєвому шляху.

 

Попрощатися із загиблим прийшли рідні, близькі, друзі, військовослужбовці, представники влади,  духовенство та мешканці громади. Востаннє нашому земляку віддали військові почесті на сільському кладовищі. На честь воїна пролунав трикратний військовий салют.

 

У скорботі вся громада. 

Жертовний подвиг Захисника України навіки увійде в історію боротьби нашої нації. Ніколи не буде забутим. Дякуємо хороброму Воїну! 

Вічна пам’ять Денисові та всім, хто поклав життя за Україну!  

Співчуття родині і близьким загиблого.

Спочивай з миром, Герою!


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь