A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Вітання зі святом.

Дата: 09.05.2021 16:13
Кількість переглядів: 1437

Кожна друга неділя квітучого травня в українських родинах прославляється вшануванням Матері.

  З прадавніх часів мама в Україні символізує берегиню роду, спадщини, культурних цінностей, традицій та звичаїв, які вона передає своїм дітям. Упродовж усього життя мама оберігає, дає наснагу і допомагає дітям  вистояти у найскрутніші часи. У цілому світі мірою гідності людини вважається  подяка Матері за життя, за всі її старання, виховання й самопожертву.
День Матері - це особливе свято, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до найріднішої людини. 
Дорогі милі, любі жінки  і матусі Зарічанської громади! 
Прийміть найщиріші вітання з найтеплішим і найзворушливішим святом! Бажаю Вам щастя, довгих років життя, душевного спокою, миру і добра, впевненості в завтрашньому дні, глибокої пошани та щирої подяки, адже Ви – найбільший дар у  житті. Нехай Ваша безмежна любов буде надійним оберегом, а Ваші мудрі  уроки та повчання залишаються головним дороговказом на  життєвому шляху ваших дітей, онуків, правнуків....Нехай у Вашому житті завжди буде присутня гордість за успіхи і досягнення найрідніших  людей. Нехай Господь почує щирі молитви та винагородить Вас та Ваші сім’ї здоров’ям, а нашій державі дарує мир і єдність. Бажаю, щоб тепло домашнього вогнища, створене Вашими лагідними серцями і дбайливими руками, зігрівало Ваші родини повсякчас, а добро, що невтомно сієте довкола себе, повернулося сторицею.

Доземний Вам уклін, дорогі Матері, та щира подяка!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь