A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Пролунав останній дзвінок.

Дата: 29.05.2021 14:20
Кількість переглядів: 939

Фото без описуІ пролунав останній дзвінок... Навчання завершилося. Останній дзвоник пролунав у закладах освіти Зарічанської громади. Цього дня усі- дорослі і діти- стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання, зволожені очі батьків випускників, які вдивляються в своїх вже дорослих синів та доньок .

На урочисті лінійки у заклади освіти  завітали сільський голова Марина Васько та секретар ради Наталія Попович,  заступник  голови Надія Палош, начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Віра Сочка та головний спеціаліст Василь Кинів, старости сіл Неля Антолик та Іван Кляп.   
Представники сільської ради звернулися до присутніх з вітальним словом  та нагородили грамотами та цінними подарунками  учнів, які здобули призові місця на творчих конкурсах, предметних олімпіадах та спортивних змаганнях.
Для більшості школярів закінчення навчального року- це початок прекрасної пори літніх канікул і відпочинку.А для випускників разом з останнім дзвоником позаду залишається багато щасливих і веселих днів, цікавих справ, захоплюючих подій, але починається новий етап - самостійне доросле життя.
Щиро бажаємо випускникам побудувати власну успішну долю, реалізувати всі свої здібності і таланти.
Висловлюємо особливі слова подяки всім колективам закладів освіти  за їхню працю і внесок у виховання нашої молоді. Нехай доля дарує Вам міцне здоров’я, сімейне благополуччя, мир і злагоду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь