A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Випускний у дитячому садочку!!!

Дата: 15.06.2021 14:25
Кількість переглядів: 4310

Фото без описуЧервень щорічно ознаменований завершенням навчального процесу, проведенням випускних балів.
Випускний у дитячому садочку - це своєрідний перший рубіж для дошкільнят та їх батьків, адже попереду - нові горизонти і стільки незвіданого та цікавого!
Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе.
Гарно й урочисто пройшло прощання з дитячим садком у Зарічанському, Греблянському та Нижньоболотнянському закладах дошкільної освіти.

Вихователі, затамувавши подих, дивились на своїх вихованців із гордістю і сумом. Кожний випуск - це відрізок життя, кожна група- це частинка душі. Усі ці роки вони були для дітей друзями, помічниками, однодумцями, набули в їх очах поваги та авторитету.
Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо талановитих, розумних, а головне – активних дітей, які мають свої мрії та уподобання. Зусиллями педагогічних колективів садочків були організовані цікаві та змістовні святкові заходи, під час яких маленькі випускники показали свої досягнення у виконанні пісень, віршів та танців. Випускні бали пройшли цікаво і весело. Яскравим підтвердженням того є бурхливі емоції всіх його учасників.
Сподіваємося, що незабутнє враження від свята залишиться у випускників на все життя!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь