Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

День Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України.

Дата: 23.08.2021 20:50
Кількість переглядів: 405

Фото без описуДень Незалежності України – найбільше національне свято. Незалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, здобутим поколіннями українців. 22 та 23 серпня в Зарічанській територіальній громаді відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України .
У заходах взяли участь   працівники сільської ради, бюджетних установ,  депутати, учнівська молодь та представники громадськості.
22 серпня в сільському клубі села Нижнє Болотне відбувся святковий концерт. Талановиті діти чуттєво декламували вірші, співали патріотичні пісні та танцювали, даруючи усім присутнім позитивні емоції. Бібліотечні працівники підготували тематичні книжкові виставки «Молюсь за тебе, Україно!», читання поезії користувачами бібліотек. 
 23 серпня святкування розпочалося о 9.00 із велопробігу за маршрутом Нижнє Болотне – Вільхівка – Гребля – Заріччя. Супроводжували колону велосипедистів  досвідчені педагоги , працівники відділення поліції та медпрацівники. На кожному велосипеді урочисто майорів синьо-жовтий прапорець. Завершився велопробіг біля пам’ятника Т.Г.Шевченка. 
 Під час урочистого мітингу звучав гімн України, відбулась урочиста церемонія покладання квітів.  З вітальним словом до мешканців громади звернулася сільський голова Марина Васько, привітала з Днем Державного Прапора та 30-річчям  Незалежності України жителів громади  й побажала всім жити в дружній і квітучій країні без зовнішніх конфліктів і під мирним небом, з чудовим настроєм і безмірною любов’ю в серці до своєї Батьківщини. Прикрасив свято своїм величним співом жіночий  хор Джублика.
Свято продовжилося в Зарічанській гімназії. Присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять героїв Майдану та героїв АТО, поклали квіти до меморіальної дошки добровольцю АТО  Юрію Королю. Урочистості продовжила цікава різнопланова концертна програма, яку підготували та провели працівники закладів освіти нашої громади. 
Приємно, що майже всі учасники заходу в якості святкового вбрання обрали вишиванку.
     Неперевершена атмосфера свята захопила всіх присутніх, даруючи  позитивний настрій, радість та емоції , які залишаться в спогадах на цілий рік!
Висловлюємо щиру подяку нашим юним зірочкам-артистам, їх керівникам-наставникам. З впевненістю можна сказати, що підростає покоління справжніх патріотів та героїв, які відстоюватимуть свободу і незалежність рідного краю – нашої неньки України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь