A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави

Дата: 29.08.2021 14:00
Кількість переглядів: 288

Фото без опису29 серпня відзначається День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.
Для відзначення Дня памяті та героїзму загиблих захисників обрано саме цю дату, оскільки її приурочено воєнним подіям  на сході України, коли під час Іловайської операції українська армія зазнала найбільших втрат.
За офіційними даними, під час Іловайської операції і подальшого розстрілу в так званому «зеленому коридорі» 366 українських воїнів загинули, 429 – отримали поранення різного ступеню тяжкості, 300 – потрапили у полон. 
В бою з російськими диверсантами загинув і наш земляк, житель села Заріччя Юрій Король, сапер-розвідник 24 батальйону територіальної оборони «Айдар». Тож сьогодні висловлюємо щирі співчуття родині Король та родинам всіх загиблих захисників, які втратили у війні своїх рідних.
Це день, коли кожен українець може подякувати загиблим захисникам та виявити пошану щирою молитвою, схиливши голову під час хвилини мовчання.
Це найменше, чим ми можемо віддячити загиблим захисникам за мир у наших домівках. Адже герої живі, поки жива пам’ять про них.
Вічна память загиблим, слава і честь живим захисникам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь