A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Зі святом 1 вересня!

Дата: 01.09.2021 08:37
Кількість переглядів: 381

Шановні учні, вчителі, вихователі та батьки!

Фото без описуВ цей чудовий, перший осінній день, щиро вітаємо  вас зі святом 1-го Вересня-Днем Знань та початком нового 2021-2022 навчального року.
Цього року це особливе свято для 140 першокласників, які вперше займуть свої місця за шкільними партами, це також особливе свято для 9-ти та 11-класників, бо цей навчальний рік буде для них випускним. Треба буде визначатися у житті та обирати свою правильну дорогу, це свято для всіх учнів, батьків, вчителів та педагогічних колективів.
Бажаємо нашим учням успіхів у навчанні, досягнення нових вершин знань, активної життєвої позиції, від якої великою мірою залежить майбутнє нашої громади та країни в цілому! Мудрості вам та віри у власні сили!
Велика місія покладається і на батьків… Батьки повинні не лише дати життя своїй дитині, але і дати правильне виховання, привити здоровий спосіб життя, створити необхідні умови для розвитку дитини, підтримати та допомогти знайти правильний шлях у житті, щоб бути корисним суспільству та державі. Навчити цінувати сімейні та родинні цінності, поважати Батька та Матір, бути патріотами своєї Держави, любити Україну!
Вірним другом і порадником, мудрим наставником та помічником протягом усього періоду навчання учня, звичайно, буде вчитель! Тож зичимо  вам, дорогі наші педагоги, натхнення, творчої наснаги та нових здобутків.
З повагою сільський голова, начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь