A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Всеукраїнський рейд "Урок"

Дата: 08.09.2021 14:53
Кількість переглядів: 358

 

 

Відповідно до статті 53 Конституції України, Закону України «Про освіту» на території Зарічанської громади проводився Всеукраїнський профілактичний захід «Урок». Мета  заходу - виявлення дітей, які без поважних причин не приступили до занять з початку навчального року, вжиття заходів для повернення їх до навчання, усунення причин і умов, внаслідок яких діти не були охоплені навчанням, притягнення батьків (опікунів) за неналежне виконання батьківських чи опікунських обов'язків до адміністративної відповідальності.

Службою у справах дітей Зарічанської сільради було розроблено графік профілактичних рейдів, за яким протягом 6-8 вересня поточного року відвідано всі загальноосвітні навчальні заклади громади. Новий 2021-2022 навчальний рік в Зарічанській громаді почався без неприємних «сюрпризів». Загальна кількість дітей шкільного віку в Зарічанській  громаді станом на 1 вересня 2021 року становить 1223 особи. Дітей, які не приступили до занять, не виявлено.

 Разом з цим, працівниками служби було відвідано ряд сімей, які мають ризик  опинитись у складних життєвих обставинах. Із батьками  проведено бесіди стосовно невиконання ними своїх батьківських обов’язків, їм наголошено на необхідності створення належних санітарних умов проживання та утримання дітей. За результатами виїздів були складені акти обстежень. Питання виконання батьківських обов’язків окремими батьками будуть розглянуті на черговому засіданні комісії з питань захисту прав дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь