A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Прискорення приватних інвестицій у сільське господарства

Дата: 24.09.2021 16:55
Кількість переглядів: 314

Фото без описуУ рамках виконання Програми «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарства» 24 вересня 2021 року в приміщення Зарічанської територіальної громади фахівці Іршавського бюро правової допомоги Інна Веждел та Ірина Марущинець  провели правопросвітницький захід на тему: «Протидія рейдерському захопленню землі».
В рамках проведення заходу обговорили загальні поняття щодо права володіння, користування та розпорядження земельною ділянкою та самовільного зайняття земельної ділянки.
Адже, самовільне зайняття земельної ділянки – це будь-які дії, які свідчать про фактичне використання земельної ділянки за відсутності відповідного рішення органу виконавчої влади чи органу місцевого самоврядування про її передачу у власність або надання у користування (оренду) або за відсутності вчиненого правочину щодо такої земельної ділянки, за винятком дій, які відповідно до закону є правомірними (стаття 1 Закону України «Про державний контроль за використанням та охороною земель»).
Крім цього, головна увага була зосереджена на питанні: як убезпечити себе від рейдерського захоплення земель?.
По завершенню заходу надавались методичні рекомендації  фахівцям органів місцевого самоврядування, щодо можливості вирішення земельних спорів та розповсюджено  інформаційні буклети на правову тематику. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь