A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Засідання комісії з питань хахисту прав дітей.

Дата: 11.11.2021 11:37
Кількість переглядів: 289

10 жовтня 2021 року під головуванням в.о. голови Зарічанської сільської ради Наталії Попович було проведено чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Комісія з питань захисту прав дитини є дорадчим органом і працює для результативного вирішення проблем виховання, всебічного розвитку та забезпечення найкращих інтересів кожної дитини, реалізації її права на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, а також - зростати та виховуватися в благополучному сімейному оточенні.

Під час засідання комісії були розглянуті два питання. Перше - щодо виконання своїх обов’язків щодо підопічного О. піклувальником Л.

Друге - про надання виконкому Зарічанської сільської ради рекомендацій стосовно утворення та затвердження складу суб’єктів міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Після розгляду, обговорення та вивчення обставин, членами комісії були прийняті рішення, спрямовані на захист прав та законних інтересів дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь