A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Позашкілля Зарічанської ТГ!!!

Дата: 20.01.2022 08:44
Кількість переглядів: 898

Кожна дитина- талановита. Мабуть, найкращим підтвердженням цього є виступ вихованців Центру позашкільної освіти Зарічанської сільської ради, який відбувся в день Водохреща. Вихованці новоствореного Центру позашкільної освіти у гостинному залі Вільхівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів презентували роботу своїх гуртків. У фойє школи гості та друзі дітей оглянули виставку малюнків, мали змогу поспілкуватися з юними художниками та керівником гуртка ,,Образотворче мистецтво» Лесею Чорноличак. Вихованці хореографічних гуртків (керівники Олена Надь та Андріана Куруц) демонстрували, чого навчили за чотири місяці роботи. На сцену виходили діти різного віку- від наймолодших вихованців до випускників. Для більшості танцюристів цей виступ був дебютом, а для старших- ще однією можливістю вразити майстерністю і неповторністю. Гуртківці туристично-краєзнавчого гуртка показали ще й новорічний флешмоб. Юні дзюдоїсти (керівник Ольга Петровцій) своїми талантами радували глядачів напередодні Нового 2022 року.

Загалом у п‘ятьох гуртках (10 групах) ЦПО займаються хореографією, образотворчим мистецтвом, туризмом та дзюдо 150 дітей. Радує, що за такий короткий час гуртківці вже мають хороші здобутки. Щиро дякуємо адміністрації та колективу Вільхівського ЗЗСО за допомогу в організації заходу, за створену теплу атмосферу, за щирі, веселі колядки у виконанні вчителів закладу під керівництвом Юстини Семак.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь