A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

День пам’яті Героїв Небесної Сотні!

Дата: 20.02.2022 11:52
Кількість переглядів: 257

Фото без опису20 лютого в Україні щорічно відзначають День пам’яті Героїв Небесної Сотні. Цього дня ми вшановуємо пам’ять про тих громадян, завдяки яким змінено перебіг історії нашої держави. Більшість із них віддали своє життя під час подій Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, обстоюючи права та свободи людини, європейське майбутнє України.
 Революція Гідності засвідчила, що українці не просто обрали шлях до Європи, а й готові за нього боротися, відстоювати власні права та свободи. У світі Україну почали сприймати, як державу з власною історією та гідністю, самобутністю і, головне, державу, яка здатна захистити суверенітет.
 До Дня Героїв Небесної Сотні в навчальних закладах та в закладах культури нашої громади  відбувалися патріотичні читання,  уроки мужності і патріотизму. Вчителі  разом з учнями відновили хронологію подій, згадали поіменно всіх Героїв Небесної Сотні, переглянули відео сюжети про трагічні події Майдану. У бібліотеках відбувалися тематичні книжково-ілюстративні  виставки та інші заходи з ушанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.
   Скільки б не пройшло часу, назавжди у наших серцях залишиться пам'ять і скорбота за всіх, хто віддав життя, захищаючи рідну землю від агресора, Відтак вклоняємося низько до землі Героям сьогодення , які змінили хід історії України.
      Вічна слава Героям, що полягли за свободу рідного краю! Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь