A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Зі святом останнього дзвоника!!!

Дата: 03.06.2022 09:37
Кількість переглядів: 619

Фото без описуСьогодні — останній день навчального року у закладах загальної середньої освіти нашої громади. Багато свят останнього дзвоника проходило в наших школах. Вони були різні, але завжди схожі своїм радісним та щасливим настроєм.

Сьогоднішнє свято найбільше відрізняється від інших – подвір’я шкіл майже пусті, шкільні кабінети порожні, а дзвоника не чутно. Війна обібрала наших дітей, розлучила шкільних друзів, розкидала світом, відібрала радісний гомін святкової лінійки… Але є те, що їй не під силу - наша надія на майбутнє, наша віра у перемогу і наша любов до рідної землі завжди буде з нами.

Дорогі учні! Шановні вчителі,батьки!

Щиро дякуємо вам за ті колосальні зусилля, які довелося докласти вам для організації навчального процесу в цьому році в умовах воєнного стану.

Окремо хочемо звернутися до наших випускників.

Дорогі випускники! Для вас сьогодні один із найважливіших днів у житті і, звісно, він мав бути іншим. Але головне для кожного з вас зараз - бути у безпеці.Для вас сьогодні починається новий доленосний етап, повний надій, прагнень, мрій! Нехай у вашій пам’яті залишиться якомога більше світлих спогадів про шкільні роки, адже попереду у вас доросле життя, повне добрих вчинків та радісних переживань. Бажаємо кожному з вас впевнено йти життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети, бути справжніми патріотами, які творять чисте і світле майбутнє. Будьте здорові, щасливі та успішні!

Окремі слова подяки і найщиріші побажання в цей день педагогам - за високий професіоналізм, знання, життєвий досвід, душевне тепло, креатив, уміння знаходити швидкий вихід у надзвичайних ситуаціях і при цьому залишатись педагогами, якими б не були виклики суспільства.

І, звичайно, велика вдячність батькам! Адже в цьому році без вас, шановні батьки, без вашої підтримки, вчителям не вдалося б досягти успіху.

Бажаємо всім набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання. Всім міцного здоров'я, сил, позитивного настрою, МИРУ, добра, благополуччя і нескінченної віри в те, що все у нас буде гаразд!

Сільський голова Марина ВАСЬКО

Начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Віра СОЧКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь