Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Зі святом останнього дзвоника!!!

Дата: 03.06.2022 09:37
Кількість переглядів: 635

Фото без описуСьогодні — останній день навчального року у закладах загальної середньої освіти нашої громади. Багато свят останнього дзвоника проходило в наших школах. Вони були різні, але завжди схожі своїм радісним та щасливим настроєм.

Сьогоднішнє свято найбільше відрізняється від інших – подвір’я шкіл майже пусті, шкільні кабінети порожні, а дзвоника не чутно. Війна обібрала наших дітей, розлучила шкільних друзів, розкидала світом, відібрала радісний гомін святкової лінійки… Але є те, що їй не під силу - наша надія на майбутнє, наша віра у перемогу і наша любов до рідної землі завжди буде з нами.

Дорогі учні! Шановні вчителі,батьки!

Щиро дякуємо вам за ті колосальні зусилля, які довелося докласти вам для організації навчального процесу в цьому році в умовах воєнного стану.

Окремо хочемо звернутися до наших випускників.

Дорогі випускники! Для вас сьогодні один із найважливіших днів у житті і, звісно, він мав бути іншим. Але головне для кожного з вас зараз - бути у безпеці.Для вас сьогодні починається новий доленосний етап, повний надій, прагнень, мрій! Нехай у вашій пам’яті залишиться якомога більше світлих спогадів про шкільні роки, адже попереду у вас доросле життя, повне добрих вчинків та радісних переживань. Бажаємо кожному з вас впевнено йти життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети, бути справжніми патріотами, які творять чисте і світле майбутнє. Будьте здорові, щасливі та успішні!

Окремі слова подяки і найщиріші побажання в цей день педагогам - за високий професіоналізм, знання, життєвий досвід, душевне тепло, креатив, уміння знаходити швидкий вихід у надзвичайних ситуаціях і при цьому залишатись педагогами, якими б не були виклики суспільства.

І, звичайно, велика вдячність батькам! Адже в цьому році без вас, шановні батьки, без вашої підтримки, вчителям не вдалося б досягти успіху.

Бажаємо всім набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання. Всім міцного здоров'я, сил, позитивного настрою, МИРУ, добра, благополуччя і нескінченної віри в те, що все у нас буде гаразд!

Сільський голова Марина ВАСЬКО

Начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Віра СОЧКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь