Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Профілактичних щеплень на територыъ громади!

Дата: 01.07.2022 16:50
Кількість переглядів: 312

Фото без описуНа Закарпатті перебувають сотні тисяч вимушених переселенців, більшість із них – із дітками. Для них дуже важливо мати доступ до медичних послуг, зокрема і до можливості вакцинуватися вчасно відповідно до Календаря профілактичних щеплень.

Саме тому в краї розробили алгоритм, згідно з яким мобільні бригади виїжджають у місця тимчасового розміщення переселенців. Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Найбільше виконано щеплень від дифтерії та правця – 146, з них 105 – ревакцинальні дози у дітей та дорослих, 15 діток розпочали імунізацію від кору, паротиту й краснухи, ще 24 – отримали другу дозу вакцини. Для профілактики поліомієліту виконали 95 щеплень.

Вакцинальна кампанія на Закарпатті триватиме і надалі. Для внутрішньо переміщених осіб працює гаряча лінія з вакцинації. Зателефонувавши за номером 0639591053, можна отримати актуальну інформацію щодо вакцин, графіку вакцинації, дати приїзду мобільної бригади чи місце розташування найближчого пункту щеплення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь