A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Профілактичних щеплень на територыъ громади!

Дата: 01.07.2022 16:50
Кількість переглядів: 292

Фото без описуНа Закарпатті перебувають сотні тисяч вимушених переселенців, більшість із них – із дітками. Для них дуже важливо мати доступ до медичних послуг, зокрема і до можливості вакцинуватися вчасно відповідно до Календаря профілактичних щеплень.

Саме тому в краї розробили алгоритм, згідно з яким мобільні бригади виїжджають у місця тимчасового розміщення переселенців. Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Найбільше виконано щеплень від дифтерії та правця – 146, з них 105 – ревакцинальні дози у дітей та дорослих, 15 діток розпочали імунізацію від кору, паротиту й краснухи, ще 24 – отримали другу дозу вакцини. Для профілактики поліомієліту виконали 95 щеплень.

Вакцинальна кампанія на Закарпатті триватиме і надалі. Для внутрішньо переміщених осіб працює гаряча лінія з вакцинації. Зателефонувавши за номером 0639591053, можна отримати актуальну інформацію щодо вакцин, графіку вакцинації, дати приїзду мобільної бригади чи місце розташування найближчого пункту щеплення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь