Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

ОГОЛОШЕННЯ!!! Про проведення конкурсу щодо визначення виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів на території Зарічанської територіальної громади

Дата: 07.09.2022 14:20
Кількість переглядів: 327

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу

щодо визначення виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів на території Зарічанської територіальної громади

 

1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:

Зарічанська сільська рада

90123, Закарпатська область, Хустський район, с. Заріччя, вул. Центральна, б/н

2. Підстава для проведення конкурсу:

Стаття 351 Закону України «Про відходи», рішення виконкому Зарічанської сільської ради від  19.08.2022 р.  «Про організацію та проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Зарічанської територіальної громади».

3. Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення твердих побутових відходів:

90123, Закарпатська область, Хустський район, с. Заріччя, вул. Центральна, б/н

Дата     11.10. 2022 р.

Час  14 год. 00 хв.

Голова конкурсної комісії –  Палош Н.В.

90123, Закарпатська область, Хустський район, с. Заріччя, вул. Центральна, б/н

4. Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

4.1 Наявність в учасника конкурсу достатньої кількості спеціально обладнаних транспортних засобів для вивезення твердих побутових відходів, що утворюються у житловій забудові та на підприємствах, в установах, організаціях на території населених пунктів Зарічанської територіальної громади.

4.2.Наявність матеріально-технічної бази, технічний стан якої дозволяє забезпечити зберігання та охорону спеціально обладнаних транспортних засобів для вивезення твердих побутових відходів, здійснювати щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів власними силами, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту спеціально обладнаних транспортних засобів, підтримання належного санітарного стану спеціально обладнаних транспортних засобів.

4.2 Розрахунок вартості надання послуги з вивезення твердих побутових відходів.

4.3 Досвід роботи з надання послуг з вивезення твердих побутових відходів – не менше одного року.

4.4 Наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.

4.5 Наявність ліцензій та дозволів на надання послуги, якщо це передбачено чинним законодавством України

4.6 Обов’язковою умовою для виконавця послуг зі збору та вивезення твердих побутових відходів є забезпечення вивезення ТВП на полігон, оскільки на території Зарічанської територіальної громади відсутнє сміттєзвалище.

5. Обсяг послуг з вивезення твердих побутових відходів та вимоги щодо якості надання послуг згідно з критерієм, що визначається відповідно до Правил надання послуг з вивезення твердих побутових відходів:

Складає орієнтовно - 16000 м³ на рік.

Конкурс проводиться на визначення виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів як окремої комунальної послуги, право на яку виборюється на конкурсних засадах, що передбачає зокрема:

- організацію надання підприємствам, установам, організаціям, мешканцям сіл Зарічанської територіальної громади послуг з вивезення твердих побутових відходів відповідно до стандартів, нормативів передбачених Законами України "Про житлово-комунальні послуги", «Про відходи», Постановою Кабінету Міністрів України від 10.12.2008 р. №1070 «Про затвердження правил надання послуг з вивезення побутових відходів», планування заходів щодо збереження та сталого функціонування об’єктів та забезпечення споживачів послугами з вивезення твердих побутових відходів.

6. Перелік документів, оригінали та (або) копії яких подаються учасниками конкурсу для підтвердження відповідності учасників встановленим кваліфікаційним вимогам:

- виписка з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців;

- копія статутних документів (статут, положення тощо);

- копія балансового звіту суб'єкта господарювання за останній звітній період;

- довідки відповідних органів державної податкової служби і Пенсійного фонду України про відсутність (наявність) заборгованості за податковими зобов'язаннями та платежами до Пенсійного фонду України;

- документ, що містить інформацію про технічний потенціал суб'єкта господарювання (кількість спеціально обладнаних транспортних засобів, які перебувають на балансі суб'єкта господарювання, наявність власної ремонтної бази та контейнерного парку тощо);

- документ, що містить відомості про обсяги надання послуг з вивезення твердих побутових відходів за останній рік;

- копії технічних паспортів на спеціально обладнані транспортні засоби та довідок про проходження ними технічного огляду;

- довідка-характеристика спеціально обладнаних транспортних засобів: тип, вантажопідйомність, наявність пристроїв автоматизованого геоінформаційного контролю та супроводу перевезення твердих побутових відходів, реєстраційний номер, найменування організації, якій належать спеціально обладнані транспортні засоби, номер телефону керівника такої організації;

- довідка про забезпечення створення умов для щоденного миття спеціально обладнаних транспортних засобів, їх паркування та технічного обслуговування;

- довідки про проходження водіями медичного огляду;

- копія документа, що містить відомості про досвід роботи з надання послуг з вивезення твердих побутових відходів;

- розрахунок тарифів на надання зазначених послуг з розбивкою на категорії споживачів;

- інші документів, які подаються за бажанням учасника конкурсу і містять відомості про його здатність надавати послуги з вивезення твердих побутових відходів (впровадження роздільного збирання, інформація про наявність диспетчерської служби тощо) належного рівня якості.

7. Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення твердих побутових відходів:

послуги надають у межах населених пунктів Зарічанської територіальної громади.

7.1 Територія надання послуг: Лот №1     Збір та вивезення твердих побутових відходів на території с. Заріччя

- площа – 15,6 кв. км.;

- 1057 будинки приватного сектору;

- 4571 чол. чисельність населення;

- середня відстань вивозу твердих побутових відходів до звалища твердих побутових відходів – 9,2 км.

7.2 Територія надання послуг: Лот №2     Збір та вивезення твердих побутових відходів на території с Гребля

- площа – 4,59 кв. км.;

- 348 будинки приватного сектору;

- 1354 чоловік чисельність населення;

- середня відстань вивозу твердих побутових відходів до звалища твердих побутових відходів – 8,9 км.

7.3 Територія надання послуг: Лот №3     Збір та вивезення твердих побутових відходів на території с. Вільхівка та с. Нижнє Болотне

- площа – 20,15 кв. км.;

- 937 будинки приватного сектору;

- 3398 чоловік чисельність населення;

- середня відстань вивозу твердих побутових відходів до звалища твердих побутових відходів – 10,4 км.

8. Характеристика об'єктів утворення твердих побутових відходів за джерелами їх утворення:

одноквартирні житлові будинки:

- загальна кількість – 2342 будинки – проживає 9323 особи;

- під’їздні шляхи до контейнерів мають тверде покриття.

підприємства, установи та організації:

на території ради зареєстровано 57 юридичних осіб, в тому числі 19 бюджетних установ та організацій, 294 приватних підприємців.

9. Вимоги до конкурсних пропозицій:

9.1. Конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсній комісії у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг щодо надання яких подається пропозиція.

9.2. Конкурсна пропозиція друкується та підписується учасником або особою уповноваженою на право підпису від імені учасника, повноваження цієї особи зазначаються у письмовому дорученні, що входить до складу конкурсної пропозиції. На всіх сторінках пропозиції мають міститися відбитки печатки (за її наявності) учасника та підпис уповноваженої особи. Всі сторінки пропозиції, на яких зроблені будь-які окремі записи або правки, позначаються ініціалами особи, що підписує пропозицію.

Відповідальність за помилки друку у документах, надісланих до організатора конкурсу та підписаних відповідним чином, несе учасник.

9.3. Конкурсна пропозиція повинна бути прошита, мати нумерацію сторінок та реєстр наданих документів.

9.4. Всі документи, що мають відношення до конкурсної пропозиції, складаються українською мовою.

 

10. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

- Спосіб подання конкурсних пропозицій – конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсній комісії у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, дата та час проведення конкурсу, контактні номери телефонів.

- Місце подання конкурсних пропозицій – 90123, Закарпатська область, Хустський район, с. Заріччя, вул. Центральна, б/н

- Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій – до 10 год. 00 хв. 

10.10.2022 року.

- Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу.

- Організатор конкурсу має право прийняти до закінчення строку подання конкурсних пропозицій рішення щодо його продовження. Про своє рішення, а також зміну місця, дня та часу розкриття конвертів організатор конкурсу повинен повідомити всіх учасників конкурсу, які подали документи на участь у конкурсі.

- Учасник конкурсу має право відкликати власну конкурсну пропозицію або внести до неї зміни до закінчення строку подання пропозицій.

       Роз’яснення щодо оформлення документів для участі в конкурсі, детальної інформації про характеристики об’єкта конкурсу можна отримати в робочі дні за адресою: Зарічанська сільська рада – 90123, Закарпатська область, Хустський район, с. Заріччя, вул. Центральна, б/н (заступник сільського голови  Н. Палош ).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь