A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

З Днем працівника соціальної сфери!!!

Дата: 06.11.2022 11:51
Кількість переглядів: 113

Фото без описуШановні працівники служби соціального захисту населення! З вдячністю у серці та повагою вітаємо Вас із професійним святом!

День працівника соціальної сфери – це свято всіх, хто присвятив себе відповідальній та благородній професії. Мабуть, жодна з них не потребує стільки душевних сил, самовіддачі, милосердя та енергії, особливо в цей складний для України період. На Вас покладено високу відповідальність – піклуватися про тих, хто з вини російської армії залишився без житла і знайшов прихисток у нашій громаді, про тих, хто не має змоги самостійно впоратися з життєвими негараздами, кому потрібна підтримка.

Тисячі людей відчувають турботу, увагу і доброзичливість, бо Ви щодня допомагаєте їм справитися з нелегкими життєвими обставинами і тим самим реалізуєте активну соціальну політику держави. Без сумніву, Ви й надалі ефективно вирішуватимете проблеми незахищених жителів громади, чесно і професійно виконуватимете свою справу.

Дякуємо Вам за вірність професії, за милосердя та любов до людей. Нехай нагородою за Вашу благородну працю будуть благополуччя та щасливі очі тих, кого Ви підтримали у скрутну хвилину. Міцного Вам здоров'я, оптимізму, невичерпної енергії та благополуччя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь