A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів та членам родин загиблих на конкурсній основі.

Дата: 24.11.2022 10:48
Кількість переглядів: 128

Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів запустив програму фінансування ветеранського бізнесу “ВАРТО 2.0”.

За умовами конкурсу проєктів, ветерани, а також родини полеглих (померлих) захисників і захисниць, можуть отримати від 500 тисяч до мільйона гривень на розвиток власної справи. 

Прийом заявок триває з 7 по 26 листопада 2022 року.

Учасниками конкурсного відбору проєктів можуть бути: ветерани та члени сімей загиблих, які зареєстровані відповідно до вимог законодавства як фізичні особи-підприємці; юридичні особи, зареєстровані не пізніше ніж за два роки до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих.

Докладніше  про умови конкурсного відбору проєктів та покрокову інструкцію можна прочитати  на сайті фонду https://veteranfund.com.ua/contests/varto_2-0/. Щочетверга ми зустрічаємось у Zoom і розповідаємо про деталі конкурсної програми та спілкуємося із потенційними заявниками.

Просимо Вашого сприяння у розповсюдженні інформації про програму “ВАРТО 2.0” серед ветеранів, родин полеглих чи померлих захисників і захисниць України, а також у колах активних громад.  

Усім зацікавленим особам запитання та уточнення щодо проєкту можна надсилати на пошту veteranfundua@gmail.com вказавши тему листа “Конкурс Проєктів”, або телефонувати за номером +380963336833.

Зазначимо, що перший конкурс фінансування ветеранського бізнесу “ВАРТО” тривав з 5 вересня по 5 жовтня 2022 року. Переможцями стали 30 проєктів ветеранів-підприємців, а також родичів полеглих захисників. 

Сподіваємося на плідну співпрацю. Разом робимо сильних сильнішими.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь