A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

21 березня 2023 року відбулося засідання двадцять першої сесії восьмого скликання Зарічанської сільської ради

Дата: 22.03.2023 10:42
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

21 березня 2023 року відбулося засідання двадцять першої сесії восьмого скликання Зарічанської сільської ради. На засіданні було розглянуто ряд важливих питань, а саме:

  • Про затвердження програми «Поліцейський офіцер громади» Зарічанської сільської ради  на 2023 рік.
  • Про затвердження Програми оздоровлення та відпочинку дітей шкільного віку Зарічанської сільської ради  на 2023 рік.
  • Про затвердження Програми обдарована дитина  та талановита молодь Зарічанської сільської ради  на 2023-2025 роки та Положення про грошові винагороди здобувачам освіти та педагогічним працівникам закладів освіти Зарічанської сільської ради.
  • Про затвердження Програми  надання одноразової допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, яким виповнилося 18 років, на території Зарічанської сільської ради на 2023-2024 роки.
  • Про внесення змін до рішення Зарічанської сільської ради                                  від 01.03.2022 р. №758 «Про затвердження Комплексної Програми профілактики злочинності, забезпечення публічної безпеки та порядку на території Зарічанської сільської ради на 2022-2023 роки» (із внесеними змінами від 12.12.2022 року, 23.12.2022 року).
  • Про затвердження Програми розвитку земельних відносин, раціонального використання та охорони земель на території Зарічанської сільської ради на 2023-2024 роки.
  • Про затвердження Програми фінансової підтримки діяльності Хустської районної військової адміністрації на 2023 рік.
  • Про затвердження Програми інформаційного та матеріально-технічного забезпечення управління соціального захисту населення Хустської районної військової адміністрації для соціального обслуговування населення Зарічанської сільської ради на 2023 рік.
  • Про затвердження Програми державної безпеки в Хустському районі, матеріально-технічного забезпечення Управління СБУ в Закарпатській області на 2023 рік.
  • Про затвердження Програми здійснення компенсації частини вартості придбаних суб’єктами господарювання альтернативних джерел енергозбереження в Зарічанській сільській раді на 2023 рік.
  • Про затвердження Програми матеріально-технічного забезпечення першого відділу  Хустського територіального центру комплектування та соціальної підтримки на 2023-2024 роки.
  • Про надання в оренду майна комунальної власності Зарічанської сільської ради та включення до Переліку  другого типу.

На засіданні також розглянуто питання про внесення змін до  рішення сільської ради від 23 грудня 2022 року №837 «Про бюджет Зарічанської сільської ради на 2023 рік», звіт сільського голови про роботу Зарічанської сільської ради та виконавчого комітету сільської ради за 2022 рік та звернення громадян.

З  розглянутих питань порядку денного було ухвалено відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь