A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

СХИЛЯЄМО ГОЛОВИ У СКОРБОТІ

Дата: 07.04.2023 20:22
Кількість переглядів: 88

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Жителі Зарічанської громади віддали останню шану полеглому воїну. Громада попрощалася зі своїм Героєм, навідником гірсько-штурмового взводу гірського-штурмової роти гірсько-штурмового батальйону старшим солдатом Ярославом Білаком.

Загинув захисник 31 березня 2023 року під час бойових дій в Запоріжжі.

Військову службу у ЗСУ Ярослав проходив з серпня 2022 року. На жаль, 07 квітня він Героєм назавжди повернувся в рідне село Греблю.

Живим коридором, зі схиленими головами, з квітами, синьо-жовтими стягами та лампадками, на колінах зустрічали земляка, який назавжди повернувся до рідної домівки.

На дорогу, якою їхав востаннє Ярослав Білак, вийшли небайдужі жителі Дунковиці, Кам’янського, Сільця, Заріччя та Греблі.

Попрощатись з ним прийшли рідні, близькі, побратими, знайомі. Останній земний шлях загиблого Героя був вкритий живими квітами.

Поховали Ярослава Білака на сільському кладовищі зі всіма військовими почестями.

У мить прощання на кладовищі звучав Державний Гімн України та постріли пам‘яті.

Рідним вручили Державний Прапор України, Грамоту Пошани та Скорботи від Головнокомандуючого Збройними Силами України Генерала Валерія Залужного. Сліз не стримував ніхто, бо в цій біді немає байдужих.

Щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Світлий спомин про звитяжного воїна назавжди залишиться в наших серцях та спогадах його бойових побратимів, родичів і земляків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь