A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Український інформаційно-видавничий центр "Галактика" та Міжнародний фонд "Незламна українська нація" проводять підготовку над Національним благодійним проєктом "Гордість і Слава України"

Дата: 08.05.2023 15:46
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

Український інформаційно-видавничий центр «Галактика» та Міжнародний благодійний фонд «Незламна Українська Нація» проводять підготовку над Національним благодійним проєктом «Гордість і Слава України».  

Його мета розповісти суспільству та вшанувати незламних, успішних українців, які сьогодні стоять на захисті нашої країни, а також тих, хто своїми добрими справами і конкретними людськими вчинками забезпечують життєдіяльність країни, добробут населення, допомагають ЗСУ та об’єднують націю. Це наші волонтери, меценати, благодійники, лікарі, політики, працівники культури, бізнесмени, освітяни та всім, хто щодня на своєму рівні робить неможливе, змінює наш світ на краще, хто під час війни досягає значних успіхів та прикладає максимум зусиль для нашої спільної Перемоги над ворогом.

Для визначення номінантів створено Організаційну раду до якої надходять списки учасників та учасниць згідно наданих рекомендацій. Відзначення національним визнанням «Гордість і Слава України» з врученням нагород відбудеться в місті Києві. Про успіхи, досягнення, життєві шляхи розповість Книга пошани до якої учасники подають свої документальні матеріали. Зібрані кошти спонсорів та меценатів направляються на потреби ЗСУ та організацію заходу.

 

Лауреати премії "Гордість і Слава України".pdf

Скрипник

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь