Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

День пам’яті захисників України

Дата: 29.08.2023 08:53
Кількість переглядів: 36

Фото без опису

29 серпня — День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

29 серпня — дата Іловайської трагедії, коли загинули українські військові, трагічне нагадування про те, якою була ціна “домовленостей” та “переговорів” з росіянами

Щороку, починаючи з 2019-го, у цей день вшановують пам’ять загиблих військовослужбовців та добровольців України. Символом цього дня є соняшник, адже багато військових загинули у 2014-му році в соняшникових полях. На жаль, і зараз гинуть найкращі сини українського народу від рук ненависного окупанта, багато героїв вважаються безвісти зниклими, знаходяться в полоні, тому ми не можемо ані знати точну кількість загиблих, ані назвати всіх поіменно, ані розповісти всі історії. Але ми впевнені, що українське суспільство докладе всіх зусиль, щоб наші загиблі герої були в нашій пам’яті не абстрактною цифрою, щоб вони отримали максимальну шану, якої тільки заслуговують ті, хто віддав життя за свою країну. Щоб наша пам’ять про них була живою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь