Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності – фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції у галузі тваринництва та рослинництва Хустської міської територіальної громади!

Дата: 01.09.2023 11:38
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності – фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції у галузі тваринництва та рослинництва Хустської міської територіальної громади!

Зарічанська сільська рада повідомляє: на виконання «Програми розвитку і  підтримки тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції в області на 2021 – 2025 роки», затвердженої рішенням обласної ради від 17.12.2020р. за  № 64 (зі змінами) та «Програми розвитку та підтримки галузі рослинництва в області на 2021 – 2025 роки», затвердженої рішенням обласної ради від 17.12.2020р. за  № 65 (зі змінами) затверджені у новій редакції від 18.08.2023 року Порядки використання коштів у 2023 році передбачених в обласному бюджеті суб’єктам господарювання (юридичним особам, незалежно від організаційно-правової форми та форми власності, фізичним особам-підприємцям, зокрема сімейним фермерським господарствам) та сільськогосподарським обслуговуючим кооперативам за наступними напрямами.

 

У галузі тваринництва для часткового відшкодування вартості:

– придбання обладнання для молокопереробного заводу (цеху), м’ясопереробного заводу (цеху), забійно-санітарного пункту (бойні), підприємства з переробки вовни, підприємства з переробки шкур;

–   придбання обладнання для тваринницьких приміщень, доїльних залів, бджільництва;

– сертифікації виробникам продуктів із географічним зазначенням.

 

У галузі рослинництва для часткового відшкодування вартості:

–        придбаного і встановленого поливного обладнання, поливних систем;

–        придбаної техніки та обладнання (зокрема іноземного виробництва, що не виробляється в Україні).

 

Звертаємо увагу, що документи подаються до 1 жовтня 2023 року в департамент агропромислового розвитку обласної державної адміністрації – обласної військової  адміністрації (адреса: м.Ужгород, пл.Народна, 4, каб.249).

 

Інформацію по вищезазначеній темі можна отримати у Відділі земельних відносин та екології Зарічанської сільської ради.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь