Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Щиро вітаємо Вас з професійним святом працівників закладів дошкільної освіти Зарічанської громади !

Дата: 24.09.2023 08:50
Кількість переглядів: 50

Фото без опису                   ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ЗАРІЧАНСЬКОЇ ГРОМАДИ!
       Щиро вітаємо Вас з професійним святом!
 Ви – люди з глибокою самовіддачею, величезним терпінням, витримкою, душевним теплом, безмірним талантом та безмежною любов’ю до людей взагалі і дітей зокрема! Ваша праця шляхетна. Ви вносите неоціненний вклад у виховання підростаючого покоління та сповна справляєтеся зі своєю місією, даруючи дітям не тільки знання і уміння, але й турботу, підтримку, тепло, любов. Хай Ваша енергія не вичерпується, а оптимізм допоможе реалізувати всі завдання в житті.

    Будьте на одній хвилі розуміння і веселощів з Вашими вихованцями, а вони нехай дарують Вам свої яскраві і щирі посмішки та веселі мрії. Нехай кожен день підносить приємні сюрпризи і дарує щасливі миті для серця і душі. Позитивних емоцій, легкої праці і творчих успіхів Вам у благородній справі. Нехай робота приносить лише задоволення, загального визнання Вам і поваги до Вашої праці!
          Діліться своєю мудрістю, вчіть дітей бути справедливими, чесними, надійними, щоб вони змогли впевнено увійти в життя справжніми людьми. Міцного здоров’я Вам і Вашим рідним! Бережіть себе і тих, хто поруч! Вірте в себе і в кращий завтрашній день. Хай Ваші великі і люблячі серця завжди б’ються в унісон з радістю, успіхом, благополуччям.

        БУДЬТЕ КРАЩИМИ В СВОЄМУ ПОКЛИКАННІ!

У цей чудовий осінній день висловлюємо щиру подяку ВЕТЕРАНАМ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАЦІ, всім, хто віддав багато років дошкільній освіті, дав молодому поколінню частину своєї душі, свої знання,мудрість і можливість проявити себе в житті. Міцного здоровʼя Вам, творчого вогнику, щедрості серця, здійснення найсокровенніших мрій, вдячності за свою роботу від держави. Дай Вам, Боже, на землі ще багато світлих днів і щасливих років! Нехай Вам завжди усміхається доля. Хай у родинах Ваших панує злагода й достаток, в серцях – любов, а в душах – спокій і затишок! Хай небо над нашими головами буде мирним і яскраво-блакитним, а всі діти – усміхненими й щасливими!
 

                                                                                                                       Сільський голова Марина ВАСЬКО
                                                                                                                       Начальник ВОКМСтаТ Віра СОЧКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь