Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

26-27 вересня 2023 року відбувся кущовий семінар для працівників Служби у справах дітей на тему: "Функціонування комісій з питань захисту прав дитини та впровадження послуги патронату над дитиною"

Дата: 29.09.2023 10:29
Кількість переглядів: 52

Фото без опису
В Ужгороді 26 та 27 вересня 2023 року стартував перший кущовий семінар для працівників служб у справах дітей РВА, міських, сільських, селищних рад територіальних громад. Від імені Зарічанської територіальної громади взяла участь Калинич Наталія – начальниця Служби у справах дітей Зарічанської ТГ.

Фото без опису

       Учасники обговорили особливості функціонування комісій з питань захисту прав дитини та розглянули актуальні проблеми, пов’язані з їхньою діяльністю. Йшлося  і про впровадження послуги патронату над дитиною й перспективи створення патронатних родин у територіальних громадах.

Фото без опису


 
👉 Дводенний семінар відкрили Петро Добромільський – заступник голови Закарпатської ОДА та начальниця Служби у справах дітей обласної військової адміністрації Світлана Якімеліна.

Фото без опису


🙌 Учасники заходу окреслили завдання послуги патронату над дитиною у громаді, пошук та навчання кандидатів у патронатні вихователі, вимоги до них, а також особливості влаштування / вибуття дітей з патронатної родини та порядок виплати соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя тощо.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь