Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Міжнародним днем волонтера!

Дата: 05.12.2023 15:57
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

Від щирого серця вітаємо всіх тих, хто за покликом серця допомагав і допомагає людям, не чекаючи подяк, нагород чи визнання, з Міжнародним днем волонтера!
У всьому світі волонтерський рух займає особливе місце у наданні допомоги населенню у надзвичайних ситуаціях.
В Україні слово «волонтер» набуло нового звучання і змісту особливо з лютого 2022 року, коли вся наша країна була піднята по тривозі дати відсіч російському агресору. Саме волонтери тоді стали підтримкою та опорою військових, допомагали й тепер допомагають стримувати ворога та ефективно виконувати бойові завдання.

Наша громада майже відразу згуртувалася навколо вирішення питання з організацією гуманітарних вантажів для цивільного населення у регіони, де відбувалися бойові дії та для військових Збройних Сил України. Жителі громади, освітяни, релігійні громади, приватні підприємці, працівники культури, молодь активно долучилися до збору допомоги постраждалим від війни мирним жителям та нашим славним Захисникам.

Ми пишаємося нашими волонтерами, людьми з відкритим серцем і доброю волею, які присвятили своє життя служінню та ідеї гуманності.
Висловлюю вдячність за непохитну віру в нашу країну, в нашу перемогу, в наших громадян! Бажаю всім волонтерам міцного здоров’я, добробуту, злагоди і миру в нашій країні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь