Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Про звіт поліцейського офіцера громади Володимира Балеги!

Дата: 25.12.2023 13:30
Кількість переглядів: 133

    20 грудня 2023 року  на засіданні виконавчого комітету Зарічанської сільської ради відбувся звіт поліцейського офіцера громади Володимира Балеги про свою роботу за  2023 рік.

                              Фото без опису

    Під час доповіді Володимир Балега наголосив на тому, що постійно надає всебічну допомогу громадянам, реагує на їхні звернення та вживає відповідних заходів для вирішення порушених питань. З метою запобігання вчиненню злочинів здійснює профілактичні заходи спостереження і контролю за особами, які звільнились з місць позбавлення волі, які перебувають на обліку, а також тими, що формально підпадають під адміністративний нагляд чи  перебувають під адміністративним наглядом; проводить також профілактичну роботу з  особами, які вчинили домашнє насилля.

       Зокрема, офіцер доповів  про роботу з охорони громадського порядку та боротьби зі злочинністю: профілактичні заходи з громадянами, патрулювання вулиць, співпраця зі Службою у справах дітей, допомога особам, які опинилися у складних життєвих обставинах, здійснення рейдів, робота з особами, які здійснюють правопорушення у сфері сімейно-побутових відносин, неповнолітніми правопорушниками.

   Протягом даного звітного періоду поліцейський офіцер громади розглянув 92 матеріали, зареєстровані в ІТС  ІПНП «Єдиний облік», по яких було прийнято рішення згідно ЗУ «Про звернення громадян» та склав 105 адміністративних матеріалів про правопорушення.

         За звітний період 2023 року проводилась робота по профілактиці та попередженню злочинності, попередженню вчинення кримінальних правопорушень неповнолітніми особами та особами, що раніше вчиняли злочини і перебувають на профілактичному обліку в підрозділі поліції, і по виконанню вимог чинного адміністративного законодавства України.

       Також офіцер громади відповів на усі питання, що були поставлені присутніми. Члени виконавчого комітету надали свої пропозиції для покращення подальшої роботи.  Робота поліцейського офіцера громади Володимира Балеги  визнана задовільною.

         Сільський голова Марина Васько побажала офіцеру не зупинятися на досягнутому і надалі працювати та забезпечувати правопорядок у населених пунктах громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь