A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Оголошення про проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені для проведення незалежної оцінки комунального майна

Дата: 23.01.2024 17:49
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

Інформація

про проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені для проведення незалежної оцінки комунального майна

Зарічанської сільської ради

Конкурсний відбір буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності, затвердженого рішенням виконавчого комітету Зарічанської сільської ради № 25 від 31.03.2023 року (далі – Положення).

Назва об’єктів оцінки

п/п

Назва об’єкта,
адреса

Площа, кв.м.

Балансоутримувач

Балансова первісна/залишкова вартість, грн.

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об'єктів оцінки, грн.

1

Вбудоване приміщення другого поверху адміністративної будівлі Зарічанської гімназії

с Заріччя, вул. Миру, 51,

67,6

відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму

4162133,6

550-1000

2

Окреме приміщення будівлі Греблянської гімназії с. Гребля, 131

38,85

відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму

0,0

550-1000

 

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості об’єкта оцінки для розрахунку орендної плати.

Замовник: Зарічанська сільська рада.

Платник: Зарічанська сільська рада.

Подібні до об’єкта оцінки об’єкти: окремі будівлі та споруди, вбудовані нежитлові приміщення, зокрема порівняної площі та за функціональним призначенням.

Дата оцінки: 31.12.2023р.

Строк виконання робіт з оцінки: до 5 (п’яти ) календарних днів, з дня укладення договору на проведення оцінки майна.

Наявність об’єктів, що містять державну таємницю – немає.

Конкурсний відбір буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності, затвердженого рішенням виконавчого комітету Зарічанської сільської ради № 25 від 31.03.2023 року (далі – Положення).

До участі в конкурсі можуть бути допущені претенденти, які діють на підставі сертифікатів суб’єкта оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», якими передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна за напрямами оцінки майна та спеціалізаціями в межах таких напрямів, що відповідають об’єкту оцінки.

Претендентам на участь у конкурсі потрібно подати конкурсну документацію на об’єкт оцінки в запечатаному конверті, яка складається з:

- підтвердних документів;

- конкурсних пропозицій, запечатаних в окремому конверті, щодо вартості надання послуг з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з наданням таких послуг, а також строку їх виконання у календарних днях (не більше ніж 5 календарних днів). У своїх конкурсних пропозиціях претендент повинен обов’язково зазначати загальну вартість надання послуг з оцінки з урахуванням усіх податків, що сплачуються претендентом згідно із законом;

- документів щодо практичного досвіду надання послуг з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна.

До підтвердних документів, поданих на конкурс, належать:

- заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою (згідно з додатком 2 до Положення);

- письмова згода керівника суб’єкта оціночної діяльності, що має спеціальний дозвіл на провадження діяльності, пов’язаної з державною таємницею, і залучається претендентом (за потреби);

- інформація про претендента.

         У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі в конкурсі не допускається.

Конкурсна документація подається не пізніше ніж до 17.00 год. 12.02.2024 року. На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи – підприємця, який подає конкурсну документацію, засоби зв'язку (номер мобільного телефону).

Конкурсну документацію подавати за адресою: 90123, Закарпатська обл., Хустський район, с. Заріччя, вул. Центральна, б/н, Зарічанська сільська рада.

Телефон для довідок: +380672533532

 

Конкурс відбудеться в адмінбудівлі Зарічанської сільської ради 13.02.2024 року о 10.00 год. за адресою: 90123, с. Заріччя, вул. Центральна, б/н.

 

 

 

Голова комісії                    Надія Палош

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь