A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Дата: від до Скинути

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності – фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції у галузі тваринництва та рослинництва Хустської міської територіальної громади!

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності – фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції у галузі тваринництва та рослинництва Хустської міської територіальної громади!

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності – фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції у галузі тваринництва та рослинництва Хустської міської територіальної громади! Зарічанська сільська рада повідомляє: на виконання «Програми розвитку і  підтримки тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції в області на 2021 – 2025 роки», затвердженої рішенням обласної ради від 17.12.2020р. за  № 64 (зі змінами) та «Програми розвитку та підтримки галузі рослинництва в області на 2021 – 2025 роки», затвердженої рішенням обласної ради від 17.12.2020р. за  № 65 (зі змінами) затверджені у новій редакції від 18.08.2023 року Порядки використання коштів у 2023 році передбачених в обласному бюджеті суб’єктам господарювання (юридичним особам, незалежно від організаційно-правової форми та форми власності, фізичним особам-підприємцям, зокрема сімейним фермерським господарствам) та сільськогосподарським обслуговуючим кооперативам за наступними напрямами.

11:38 01.09.2023

Переваги задекларованої праці для вашого бізнесу

Переваги задекларованої праці для вашого бізнесу

Маєте власний бізнес? Укладаючи трудові договори з працівниками, ви отримуєте безліч переваг: імідж соціально відповідальної компанії чи підприємця, можливість залучати інвестиції та кращих фахівців, виходити на нові ринки та чесно конкурувати за якістю послуг і ціною.

09:51 31.08.2023

29 серпня 2023 року  -  День пам'яті захисників України!

29 серпня 2023 року - День пам'яті захисників України!

29 серпня 2023 року, у День пам'яті захисників України, заступник сільського голови Надія Палош, секретар сільської ради Наталія Попович, старости старостинських округів Антолик Нелія та Кляп Іван поклали квіти на могили загиблих захисників громади, вшанували їх світлу пам'ять хвилиною мовчання та добрим словом.

15:04 29.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь