A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Дата: від до Скинути

День місцевого самоврядування!

День місцевого самоврядування!

У День місцевого самоврядування, у Зарічанську сільську раду завітали вихованці Центру позашкільної освіти, щоб привітати працівників органу місцевого самоврядування з професійним святом.   Щиро дякуємо нашим талановитим дітям та їх наставникам за приємний сюрприз.

14:33 08.12.2023

📢 ‼️  До уваги жителів Зарічанської територіальної громади ‼️

📢 ‼️ До уваги жителів Зарічанської територіальної громади ‼️

📢 ‼️ До уваги жителів Хустського району ‼️ Філіями державного підприємства «Ліси України» спільно з користувачами мисливських угідь із залученням представників районних управлінь національної поліції в Закарпатській області на території Хустського району будуть проводитися заходи з добування (відстріл) лисиць з метою контролю ефективності проведення пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу. Днями для проведення заходу з добування визначено⤵️ 03.12.2023 року; 10.12.2023 року; 17.12.2023 року; 24.12.2023 року; 31.12.2023 року. ☝️ Просимо громадян утриматися від відвідування лісів у районі та поставитися з порозумінням до цієї інформації.

16:36 07.12.2023

З Днем місцевого самоврядування!

З Днем місцевого самоврядування!

Шановні депутати, працівники Зарічанської сільської ради,  активісти громади!   Прийміть щирі вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування, що підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту місцевої демократії! В умовах збройної агресії рф органи місцевого самоврядування відіграють важливу роль у демократизації суспільства, адже саме вони є найближчими до жителів територіальної громади та несуть велику відповідальність за забезпечення належних умов проживання своїх мешканців. Від усього серця бажаємо всім, хто працює на благо громади, відстоює її потреби та інтереси, упевненості і віри у краще майбутнє, процвітання, Божої благодаті та всіляких земних гараздів. Щастя і непохитної віри у Перемогу та щасливе майбутнє України!

09:03 07.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь