Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Дата: від до Скинути

ДЕНЬ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА!

ДЕНЬ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА!

З ПРИЙДЕШНІМ СВЯТОМ -  ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА! Зарічанська сільська рада висловлює найтепліші слова вдячності представникам найгуманнішої у світі професії, тим, хто, не жаліючи зусиль і часу, приймає на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігає найцінніше, що є у людини — її життя. Адже здоров'я нації є базовою умовою нормального розвитку країни.  Шановні медичні працівники! Міцного здоров'я і благополуччя Вам, Вашим рідним і близьким. Нехай збудуться всі Ваші задуми, а віра і оптимізм завжди залишаються з Вами! У переддень професійного свята із привітаннями та словами  вдячності до медичних працівників нашої громади завітали сільський голова Марина Васько, старости сіл Греблі та Вільхівки Неля Антолик та Іван Кляп.  Представники влади наголосили, що медицина завжди була, є і буде важливою складовою життя громади, і Зарічанська сільська рада  високо цінить важку й надзвичайно відповідальну працю людей в білих халатах й надалі підтримуватиме розбудову та розвиток медичної галузі.  

14:15 18.06.2021

Випускний у дитячому садочку!!!

Випускний у дитячому садочку!!!

Червень щорічно ознаменований завершенням навчального процесу, проведенням випускних балів. Випускний у дитячому садочку - це своєрідний перший рубіж для дошкільнят та їх батьків, адже попереду - нові горизонти і стільки незвіданого та цікавого! Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе. Гарно й урочисто пройшло прощання з дитячим садком у Зарічанському, Греблянському та Нижньоболотнянському закладах дошкільної освіти.

14:25 15.06.2021

Популяризація відпочинкових можливостей та проблем берега річки Боржава в межах с. Гребля

Популяризація відпочинкових можливостей та проблем берега річки Боржава в межах с. Гребля

13 червня 2021 року в рамках проєкту "Популяризація відпочинкових можливостей та проблем берега річки Боржава в межах с. Гребля" відбувся волейбольний турнір, у якому взяло участь 5 команд. 1 місце виборола команда "Асорті", 2- ВК"Гребля", 3 місце - команда Зарічанської ТГ "Депутатські шершуни".

12:00 14.06.2021

«Рух-це здорово!»

«Рух-це здорово!»

В рамках святкування Дня захисту дітей відділом освіти, культури, молоді, спорту та туризму Зарічанської сільської ради 8 червня організовано фізкультурно - оздоровчий захід серед учнів «Рух-це здорово!»

18:00 08.06.2021

Пролунав останній дзвінок.

Пролунав останній дзвінок.

І пролунав останній дзвінок... Навчання завершилося. Останній дзвоник пролунав у закладах освіти Зарічанської громади. Цього дня усі- дорослі і діти- стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання, зволожені очі батьків випускників, які вдивляються в своїх вже дорослих синів та доньок .

14:20 29.05.2021

Вітання зі святом.

Вітання зі святом.

Кожна друга неділя квітучого травня в українських родинах прославляється вшануванням Матері.

16:13 09.05.2021

Вшанування Великого Кобзаря

Вшанування Великого Кобзаря

09 березня 207 років тому народилася найвеличніша постать в історії українського народу, найвідоміший український митець, художник, поет Тарас Шевченко. В цей весняний  день українці та весь цивілізований світ відзначають річницю з дня його народження.

18:02 09.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь