Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Дата: від до Скинути

Позашкілля Зарічанської ТГ!!!

Позашкілля Зарічанської ТГ!!!

Кожна дитина- талановита. Мабуть, найкращим підтвердженням цього є виступ вихованців Центру позашкільної освіти Зарічанської сільської ради, який відбувся в день Водохреща. Вихованці новоствореного Центру позашкільної освіти у гостинному залі Вільхівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів презентували роботу своїх гуртків. У фойє школи гості та друзі дітей оглянули виставку малюнків, мали змогу поспілкуватися з юними художниками та керівником гуртка ,,Образотворче мистецтво» Лесею Чорноличак. Вихованці хореографічних гуртків (керівники Олена Надь та Андріана Куруц) демонстрували, чого навчили за чотири місяці роботи. На сцену виходили діти різного віку- від наймолодших вихованців до випускників. Для більшості танцюристів цей виступ був дебютом, а для старших- ще однією можливістю вразити майстерністю і неповторністю. Гуртківці туристично-краєзнавчого гуртка показали ще й новорічний флешмоб. Юні дзюдоїсти (керівник Ольга Петровцій) своїми талантами радували глядачів напередодні Нового 2022 року.

08:44 20.01.2022

ЩАСЛИВОГО РІЗДВА 2022!!!

ЩАСЛИВОГО РІЗДВА 2022!!!

    Тепло і сердечно вітаю вас зі світлим і радісним святом, яке об’єднує у собі і наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє, – Різдвом Христовим! Різдво – це завжди народження надії на все краще,  на здійснення  заповітних мрій і помислів. Сподіваюся, що у ці святкові дні всі віруючі щиро звернуть свої помисли до заповідей Божих, сповідуватимуть їх щодня і примножуватимуть добро. Адже від щирості в роботі й спілкуванні, від чистоти намірів залежить добробут наших родин, нашої громади.   Бажаю, щоб у кожному домі був мир і спокій, гармонія і достаток. Нехай відбуваються чудеса і прекрасні події, наповнюючи життя чудовими моментами, щасливими посмішками та добротою людських сердець.          Нехай світле свято наповнить будинок теплом і радістю, близькі люди будуть завжди здорові і щасливі!  Любові, добробуту і процвітання! Гарних і радісних Різдвяних свят!    

13:50 06.01.2022

День Святого Миколая!!!

День Святого Миколая!!!

17 грудня 2021 року на території сіл Зарічанської територіальної громади  відбудеться традиційний Парад Миколайчиків. Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до марафону.

11:27 16.12.2021

Шановні депутати Зарічанської сільської ради, працівники  органів місцевої влади!

Шановні депутати Зарічанської сільської ради, працівники  органів місцевої влади!

Шановні депутати Зарічанської сільської ради, працівники  органів місцевої влади ! Прийміть щирі і сердечні  вітання з Днем місцевого самоврядування!  Сьогодні депутати усіх рівнів, голови, старости знаходяться на передовій розвитку й утвердження  основ народовладдя. Особливі слова подяки ветеранам самоврядування. Нехай їхній багатий досвід роботи стане часткою творчої праці кожного з нас. Нехай цей урочистий день додасть усім нам сил і наснаги на добрі справи, впевненості  у мирному майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя жителів нашої громади та українського народу. Міцного здоров’я вам, шановні колеги, нових звершень у вашій відповідальній роботі, успіхів у справі служіння своїй громаді, рідному краю і нашій Україні. Зі святом !

10:51 07.12.2021

6 грудня - День Збройних Сил України!

6 грудня - День Збройних Сил України!

6 грудня - День Збройних Сил України! Саме у цей, складний для нашої країни час, ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії.   Сьогодні вітаємо нашу гордість і найцінніше багатство України – всіх її військовослужбовців. Ви – наші захисники, надія і опора. Ви – хранителі спокою та мирного неба над головою. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: здоров'я, світлого настрою, успіхів на всіх фронтах!    Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд.

09:57 06.12.2021

В закладах освіти та культури нашої громади відбулися заходи до Дня пам’яті жертв Голодомору.

В закладах освіти та культури нашої громади відбулися заходи до Дня пам’яті жертв Голодомору.

В закладах освіти та культури нашої громади відбулися заходи до Дня пам’яті жертв Голодомору. У  всіх закладах освіти  було  проведено загальношкільні лінійки,  тематичні уроки, години спілкування: організовано перегляд документальних кінофільмів, проведено «Круглий стіл» та оформлено виставки учнівських робіт,  проведено конференції:  організовано перегляд та обговорення документального фільму «Голодомор в Україні» і презентації «Забуті сторінки історії». У  бібліотеках громади та клубному закладі було оформлено книжкові виставки, проведено захід «Схилимо голови в скорботі», організовано перегляд документального фільму "Голодомор 1932-1933рр. Постгеноцидний синдром" з подальшим його обговоренням.

15:44 27.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь