Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Дата: від до Скинути

З Днем Конституції України!!!

З Днем Конституції України!!!

День Конституції України – єдине державне свято, яке закріплене в самій Конституції України. Кожного року цей день був вихідним, втім в умовах воєнного стану влада прийняла рішення про відміну додаткових вихідних на свята. День був урочистим, але робочим. Всі працівники Зарічанської сільської ради прийшли на роботу у вишиванках. Відбувся мітинг та урочисте покладання квітів до пам‘ятника Т.Г. Шевченку. Сільський голова Марина Васько звернулася до присутніх з вітальним словом. Ведучі заходу Оксана Прокоп та Оксана Куруц провели історичний екскурс в багатовікові конституційно-правові традиції українського народу.

16:26 28.06.2022

Зі святом Святої Тройці!

Зі святом Святої Тройці!

Шановні мешканці та гості Зарічанської громади! Щиро вітаю усіх Вас зі святом Святої Трійці, а прихожан греко-католицької та православної церков Заріччя - з Храмовим святом ! На жаль, цього року це свято затьмарене війною, яка триває уже 109-й день на нашій українській землі! Щодня гинуть наші захисники та захисниці, діти, мирні жителі і Ми не можемо ні на хвилину про це забувати, маємо бути єдиними і згуртованими, всі трудитись задля Перемоги, допомогати нашим захисникам! Тож цього святкового дня бажаю, щоб небесні охоронці завжди були за спиною, щоб смуток і негаразди розсіялися й поступилися місцем МИРУ, радості і спокою. Нехай віра в краще разом зі свіжим літнім повітрям оселиться у ваших домівках. Нехай Свята Трійця оберігає вас від усіх негараздів і робить чистим небо над вашою головою.

09:36 12.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь