Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Дата: від до Скинути

День Святого Миколая!!!

День Святого Миколая!!!

17 грудня 2021 року на території сіл Зарічанської територіальної громади  відбудеться традиційний Парад Миколайчиків. Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до марафону.

11:27 16.12.2021

Шановні депутати Зарічанської сільської ради, працівники  органів місцевої влади!

Шановні депутати Зарічанської сільської ради, працівники  органів місцевої влади!

Шановні депутати Зарічанської сільської ради, працівники  органів місцевої влади ! Прийміть щирі і сердечні  вітання з Днем місцевого самоврядування!  Сьогодні депутати усіх рівнів, голови, старости знаходяться на передовій розвитку й утвердження  основ народовладдя. Особливі слова подяки ветеранам самоврядування. Нехай їхній багатий досвід роботи стане часткою творчої праці кожного з нас. Нехай цей урочистий день додасть усім нам сил і наснаги на добрі справи, впевненості  у мирному майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя жителів нашої громади та українського народу. Міцного здоров’я вам, шановні колеги, нових звершень у вашій відповідальній роботі, успіхів у справі служіння своїй громаді, рідному краю і нашій Україні. Зі святом !

10:51 07.12.2021

6 грудня - День Збройних Сил України!

6 грудня - День Збройних Сил України!

6 грудня - День Збройних Сил України! Саме у цей, складний для нашої країни час, ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії.   Сьогодні вітаємо нашу гордість і найцінніше багатство України – всіх її військовослужбовців. Ви – наші захисники, надія і опора. Ви – хранителі спокою та мирного неба над головою. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: здоров'я, світлого настрою, успіхів на всіх фронтах!    Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд.

09:57 06.12.2021

В закладах освіти та культури нашої громади відбулися заходи до Дня пам’яті жертв Голодомору.

В закладах освіти та культури нашої громади відбулися заходи до Дня пам’яті жертв Голодомору.

В закладах освіти та культури нашої громади відбулися заходи до Дня пам’яті жертв Голодомору. У  всіх закладах освіти  було  проведено загальношкільні лінійки,  тематичні уроки, години спілкування: організовано перегляд документальних кінофільмів, проведено «Круглий стіл» та оформлено виставки учнівських робіт,  проведено конференції:  організовано перегляд та обговорення документального фільму «Голодомор в Україні» і презентації «Забуті сторінки історії». У  бібліотеках громади та клубному закладі було оформлено книжкові виставки, проведено захід «Схилимо голови в скорботі», організовано перегляд документального фільму "Голодомор 1932-1933рр. Постгеноцидний синдром" з подальшим його обговоренням.

15:44 27.11.2021

До роковин Голодомору!!!

До роковин Голодомору!!!

Цьогоріч – 88-мі роковини Голодомору. Україна і світ вшановуватимуть пам’ять мільйонів жертв Великого Голоду 1932-1933 років. Голодомор – це геноцид Українського народу, вчинений комуністичним тоталітарним режимом з наміром знищити, цілком чи частково українську національну групу. Ця кваліфікація випливає із Конвенції ООН від 9 грудня 1948 року “Про запобігання злочину геноциду і покарання за нього”. Способом реалізації геноциду став штучний масовий голод, організований керівництвом комуністичної партії Радянського Союзу та Радянської України. Голодомор спричинив загибель мільйонів українців. Радянська влада злочинно замовчувала факт голоду як в Україні так і закордоном. Моральний обов’язок держави та суспільства перед минулими та наступними поколіннями – вшановувати пам’ять жертв трагедії. Цього року 27 листопада, у День пам'яті жертв голодоморів, о 16:00 традиційно відбудеться загальнонаціональна хвилина мовчання. Відбудеться також акція «Запали свічку пам'яті». Засвітити вогники у пам'ять про мільйони вбитих голодом кожен може  у вікнах своїх осель.

10:43 27.11.2021

Шановні жителі села Нижнє Болотне вітаю Вас з храмовим святом!!!

Шановні жителі села Нижнє Болотне вітаю Вас з храмовим святом!!!

Шановні жителі села Нижнє Болотне! Від щирого серця вітаю Вас з храмовим святом – Днем Архистратига Михаїла. Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, тепла, родинного затишку, благополуччя та Божого благословення. Нехай мир та спокій, добро і достаток завжди будуть у Ваших оселях. Святий Архистратиг Михаїл молитвами і заступництвом нехай допомагає Вам у кожній справі та починаннях.

09:30 21.11.2021

З День Гідності та Свободи!

З День Гідності та Свободи!

Шановні жителі Зарічанської громади!  Сьогодні, 21 листопада, ми відзначаємо День Гідності та Свободи, вшановуваємо  громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави.  Цей день є символом двох революцій, які змінили Україну, назавжди закарбувалися в її історії та  стали беззаперечним доказом відродження єдиної,  соборної та незалежної держави. У День Гідності та Свободи ми вшановуємо пам`ять Героїв Небесної Сотні, вклоняємося всім захисникам  української державності, бійцям-патріотам, які беруть участь у війні на Сході України, всім, хто власним життям та своїми вчинками демонструють бажання українців жити у вільній,  демократичній державі. Вітаю всіх з Днем Гідності і Свободи, зичу міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сил та наснаги в усіх ваших справах. Нехай для кожного з вас свобода й гідність будуть життєвими  принципами, а не просто словами. Нехай любов до Вітчизни єднає нас у боротьбі за право на світле майбутнє для нас і наших нащадків.

09:03 21.11.2021

Всесвітный день дитини!

Всесвітный день дитини!

Щорічно 20 листопада відзначають Всесвітній день дитини.  У цей день у 1989 році була прийнята "Конвенція про права дитини", яка визначила, що дітям для повноцінного розвитку і щасливого життя необхідно рости в сім'ї, в атмосфері любові, підтримки і взаєморозуміння. Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Найбільше щастя у світі – посмішка дитини. Тож зробім все для того, щоб наші сучасні діти  могли з посмішкою через кілька років згадувати ті роки, коли вони були маленькими. Бажаємо вам, дорогі діти, вашим батькам та рідним міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку. Нехай усі мрії і задуми завжди збуваються!

10:01 20.11.2021

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Головним пріоритетом роботи нашої громади є наближення послуг до населення. З цією метою  для зручності оплати адміністративного збору  при відділі "Центр надання адміністративних послуг" Зарічанської сільської ради за адресою: с.Заріччя, вул. Центральна, 9 встановлено платіжний термінал, який дозволяє відвідувачам ЦНАП проводити платежі миттєво. Відтепер відвідувачі зможуть здійснити оплату адміністративної послуги готівкою,  не виходячи за межі ЦНАПу. Це дає можливість значно оптимізувати час громадян для оформлення звернення щодо надання адміністративної послуги у сфері бізнесу, нерухомості, місця проживання . Безперечно, такі новації допоможуть комфортніше замовити платну адміністративну послугу та заощадити час відвідувачів. У терміналі самообслуговування Ви також можете: оплатити комунальні послуги (газ, електроенергія); здійснити більшість банківських операцій; поповнити будь-які картки; виплатити кредит; поповнити мобільний; оплатити рахунки за Інтернет; здійснити інші платежі. Відвідувачам Центру, яким потрібна допомога, консультацію надають адміністратори. Оплата на місці – це зручність, економія часу всіх учасників процесу та оптимізація процедури надання послуг. Найближчим часом такі термінали будуть встановлені і у віддалених робочих місцях с.Греблі та с.Вільхівки.

13:59 19.11.2021

Міжвідомча взаємодія з питань запобігання домашньому насильству.

Міжвідомча взаємодія з питань запобігання домашньому насильству.

Днями координатором з питань здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству Надією Палош проведено чергове засідання комісії з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків та протидії торгівлі людьми при Зарічанській сільській раді .

11:34 11.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь