Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Дата: від до Скинути

Інформування ВПО!!!

Інформування ВПО!!!

Шановні жителі Зарічанської  територіальної громади просимо проінформувати внутрішньо переміщених осіб, що з 6 червня 2022 року Всесвітня продовольча програма ООН в Україні (далі – ВПП ООН) відкрила загальнонаціональну гарячу лінію в Україні.   Гаряча лінія інформує українців про гуманітарну продовольчу допомогу від ВПП ООН.  Телефонуючи на гарячу лінію, кожен зможете отримати відповіді на поширені запитання за допомогою інтерактивної голосової відповіді. У випадку, якщо у телефонуючого залишаються запитання, оператори гарячої лінії готові надати персоналізовану допомогу.

16:17 09.06.2022

Лікарняні і страхові виплати продовжують фінансуватися на Херсонщині попри окупацію

Лікарняні і страхові виплати продовжують фінансуватися на Херсонщині попри окупацію

Окупація селищ і міст Херсонщини розпочалась з перших днів повномасштабного російського вторгнення, а на початку березня російськими терористами було захоплено обласний центр. Однак попри тимчасову окупацію херсонці продовжують чинити опір, а Фонд соціального страхування України постійно вирішує технічні обмеження та адаптує процеси до змінних обставин, аби забезпечити мешканців області виплатами та допомогами попри всі перепони.

08:21 09.06.2022

Зі святом останнього дзвоника!!!

Зі святом останнього дзвоника!!!

Сьогодні — останній день навчального року у закладах загальної середньої освіти нашої громади. Багато свят останнього дзвоника проходило в наших школах. Вони були різні, але завжди схожі своїм радісним та щасливим настроєм.

09:37 03.06.2022

З Днем захисту дітей!!!

З Днем захисту дітей!!!

Дитинство - це те, з чого починається життя кожної людини. Щороку в перший день літа відзначаємо Міжнародний день захисту дітей — день, коли вся світова спільнота закликає припинити насильство над дітьми, проводить освітні кампанії для дітей про те, куди вони можуть звернутися в разі обмеження їх прав,  вчать суспільство враховувати потреби дитини. Водночас це  й день тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Саме заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя дорослі готові долати всі труднощі і перешкоди. Сьогодні цей день набуває особливого значення, адже в Україні йде війна, з кожним днем збільшується кількість дітей, постраждалих від рук російського агресора, дітей, яким бракує тепла, дружнього спілкування з однолітками, справжнього дитинства, а особливо - МИРНОГО неба над головою! В цей складний час ми, як ніколи, маємо захисти наших дітей від страху, болю, відчаю...  Закликаємо всіх сьогодні й кожного наступного дня робити все для перемоги і повернути МИР країні, МИР нашим дітям !!! Ми маємо зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серденько, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України. Бажаємо кожній дитині МИРНОГО неба, щирих посмішок, спокійного сну, щасливу сім‘ю та справжнього дитинства, якого ніхто не має права в наших дітей забирати !!!  Діти - наше майбутнє !!!

09:01 01.06.2022

З Днем пам'яті та примирення

З Днем пам'яті та примирення

Сьогодні разом з Європою та світом, ми відзначаємо День пам'яті та примирення і вшановуємо мужність та відданість тих, хто здобував Перемогу у Другій світовій війні.

10:07 08.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь