Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Дата: від до Скинути

ЩОДО КОМПЕНСАЦІЇ ФІЗИЧНИМ ОСОБАМ, ЯКІ НАДАЮТЬ СОЦІАЛЬНІ ПОСЛУГИ З ДОГЛЯДУ НА НЕПРОФЕСІЙНІЙ ОСНОВІ

ЩОДО КОМПЕНСАЦІЇ ФІЗИЧНИМ ОСОБАМ, ЯКІ НАДАЮТЬ СОЦІАЛЬНІ ПОСЛУГИ З ДОГЛЯДУ НА НЕПРОФЕСІЙНІЙ ОСНОВІ

Постановою Кабінету Міністрів України від 23 вересня 2020 р. № 859 «Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі» затверджено Порядок подання та оформлення документів, призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі (далі Порядок) та скасовано постанову Кабінету Міністрів України  від 29.04.2004р. № 558 «Про затвердження Порядку призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги».

16:32 02.02.2022

Важлива інформація щодо щеплення від поліомієліту!

Важлива інформація щодо щеплення від поліомієліту!

Виконком Зарічанської сільської ради повідомляє, що відповідно до інформації Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні розпочато кампанію з імунізації від поліомієліту дітей до 6 років, які мають прогалини у календарі щеплень, а саме - не щепились від поліо інактивованою поліомієлітною вакциною (ІПВ). Такі діти мають ризик отримати невиліковний параліч!

16:29 02.02.2022

Увага! Важлива інформація!

Увага! Важлива інформація!

25 січня 2022 року відбулось друге засідання комісії з питань ТЕБ та НС Зарічанської сільської ради, на якому було розглянуто питання стану епідеміологічної ситуації в селах Зарічанської сільської ради. З метою запобігання поширення коронавірусної інфекції COVID-19, недопущення росту захворюваності на грип та ГРВ серед   учасників освітнього процесу комісія прийняла рішенння: -рекомендувати керівникам закладів загальної середньої освіти перейти на дистанційну форму навчання з 26.01.2022 року по 06.02.2022 року; -закладам дошкільної освіти продовжити роботу у звичному режимі з дотриманням протиепідемічних заходів; -продовжувати щоденний моніторинг щодо захворюваності на COVID-19, грип та ГРВІ.  Закликаємо жителів сіл Зарічанської ТГ до суворого дотримання встановлених протиепідемічних правил та норм. Носіть маски у громадських місцях, мийте з милом та дезінфікуйте руки, дотримуйтесь соціальної дистанції та уникайте масових скупчень. Бережіть себе та своїх близьких! Залишайтеся у безпеці та будьте здорові!

08:41 26.01.2022

З Днем соборності України!!!

З Днем соборності України!!!

Шановні жителі Зарічанської територіальної громади! Щороку 22 січня українці відзначають День Соборності. Цього дня у 1919 році, з проголошенням Акту Злуки Української та Західноукраїнської Народних Республік, відбулося символічне об’єднання українських земель в одній державі. Сьогодні перед нашою державою постали нові виклики: з одного боку - ворог з боку Росії з бажанням повернути Україну в зону своїх інтересів, а з іншого боку, - розбрат, конфлікти всередині держави. Нехай День Соборності України утвердить нас у єдності та патріотизмі, додасть кожному наснаги працювати задля блага нашої країни та добробуту наших людей.  Від душі бажаємо завжди любити свою країну, пишатися своєю історією і своїм народом. Зичимо Вам міцного здоров’я, щастя, добра, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє нашої громади, рідного краю та України!

09:48 22.01.2022

Позашкілля Зарічанської ТГ!!!

Позашкілля Зарічанської ТГ!!!

Кожна дитина- талановита. Мабуть, найкращим підтвердженням цього є виступ вихованців Центру позашкільної освіти Зарічанської сільської ради, який відбувся в день Водохреща. Вихованці новоствореного Центру позашкільної освіти у гостинному залі Вільхівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів презентували роботу своїх гуртків. У фойє школи гості та друзі дітей оглянули виставку малюнків, мали змогу поспілкуватися з юними художниками та керівником гуртка ,,Образотворче мистецтво» Лесею Чорноличак. Вихованці хореографічних гуртків (керівники Олена Надь та Андріана Куруц) демонстрували, чого навчили за чотири місяці роботи. На сцену виходили діти різного віку- від наймолодших вихованців до випускників. Для більшості танцюристів цей виступ був дебютом, а для старших- ще однією можливістю вразити майстерністю і неповторністю. Гуртківці туристично-краєзнавчого гуртка показали ще й новорічний флешмоб. Юні дзюдоїсти (керівник Ольга Петровцій) своїми талантами радували глядачів напередодні Нового 2022 року.

08:44 20.01.2022

ЩАСЛИВОГО РІЗДВА 2022!!!

ЩАСЛИВОГО РІЗДВА 2022!!!

    Тепло і сердечно вітаю вас зі світлим і радісним святом, яке об’єднує у собі і наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє, – Різдвом Христовим! Різдво – це завжди народження надії на все краще,  на здійснення  заповітних мрій і помислів. Сподіваюся, що у ці святкові дні всі віруючі щиро звернуть свої помисли до заповідей Божих, сповідуватимуть їх щодня і примножуватимуть добро. Адже від щирості в роботі й спілкуванні, від чистоти намірів залежить добробут наших родин, нашої громади.   Бажаю, щоб у кожному домі був мир і спокій, гармонія і достаток. Нехай відбуваються чудеса і прекрасні події, наповнюючи життя чудовими моментами, щасливими посмішками та добротою людських сердець.          Нехай світле свято наповнить будинок теплом і радістю, близькі люди будуть завжди здорові і щасливі!  Любові, добробуту і процвітання! Гарних і радісних Різдвяних свят!    

13:50 06.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь