Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Дата: від до Скинути

ІНФОРМУВАННЯ!!!

ІНФОРМУВАННЯ!!!

З 05 травня у селі Заріччя представники ООН приймають від внутрішньо переміщених осіб заявки на отримання грошової допомоги. Для оформлення документів на виплати звертайтеся за адресою: с. Заріччя, вул. Центральна, 9 ( з 9.00 год. по 17.00 год.).   При собі необхідно мати такі документи: - паспорт громадянина України; - свідоцтво про народження (для дітей віком до 14 років); - ідентифікаційний код; - довідка про місця реєстрації або витяг (у випадку наявності ID-картки); - довідка ВПО; - реквізити банку .

14:20 05.05.2022

День пам'яті Чорнобильської трагедії.

День пам'яті Чорнобильської трагедії.

Щороку 26 квітня Україна і весь світ вшановують пам?ять жертв Чорнобильської трагедії. Чорнобильська катастрофа стала найбільшою в історії ядерної енергетики, спричинила людські жертви, колосальні економічні втрати та безпрецедентне радіаційне забруднення довкілля. 

09:16 26.04.2022

Важлива інформація!!!

Важлива інформація!!!

Увага! Важлива інформація! Повідомляємо, що у Великодню ніч на Закарпатті вводять комендантську годину! Вона діятиме з 23.00 23 квітня до 05.00 24 квітня. Таке рішення прийняла Рада оборони області. За наявною розвідувальною інформацією, окупанти планують у Великодню ніч провокації та ракетні обстріли, зокрема храмів по усій території України, що може призвести до масових жертв. Ворог має на меті посіяти паніку й дестабілізувати ситуацію Тож у всіх регіонах України освячення буде здійснюватися з 05.00 ранку 24 квітня. Хустська районна військова адміністрація!

16:50 23.04.2022

Зі Світлим Святом Великодня!!!

Зі Світлим Святом Великодня!!!

Наближається Великдень - найбільш очікуване і найвеличніше свято для всіх  християн. Це родинне свято збирає всіх разом та сповнює серця добром та вірою. Цього року разом з нами будуть святкувати люди, які вимушено перебувають далеко від рідного дому, дехто і від сім’ї,  всі, хто знайшов прихисток від війни у нашій громаді. Сьогодні в нас проживає 715 внутрішньо переміщених осіб, серед яких 310 дітей. Нам дуже хочеться, щоб на свята вони хоч трішки могли почуватися, як удома.  Адже незважаючи на ці важкі часи, Великдень в Україні буде точно! А смачна запашна паска повинна бути в кожного! Сьогодні у всіх чотирьох селах громади кожна сім’я  отримала духмяний великодній смаколик - паску. У нашій добрій акції нам допомогли підприємці, які відразу підтримали ініціативу. В цей нелегкий для всіх час паска стала не лише символом Воскресіння Христового, але й символом нашого єднання, вірою в нашу перемогу, вірою в те, що коли Христос Воскрес – Воскресне й Україна!

09:01 23.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь